Jump to content
GIGN Forum

Piedot Atvaino, Nepatiess Bans!


LetsPlay
 Share

Recommended Posts

LetsPlay connected from Latvia, ip: 78.84.134.248

LetsPlay connected

+-[Access denied]----------------------------------------------

| BAN ID: 120073

| ADMIN: Slinkais @ 92s

| BANNED NAME: LetsPlay

| BANNED STEAM_ID: HW_ID_0:0:2022069326 (nosteam generated ID)

| REASON: wh

| TIME SET: 2012-08-15 11:30:25 (23 minutes ago)

| EXPIRE: Never

| More info: http://www.gign.lv/ban/120073

DEMO FAILS - 1. http://cookie.gign.lv/css.gign.lv/2012-08-15

2.ico_zip.gif20120815-1120-de_cpl_strike.zip5.31 MB2012.08.15 11:20

Ban brīdis 9:30 - 9:50

Nezinu, kā jums, bet piedodiet atvainojiet, skataties kaut visu demo, viss uz tīras skaņas, tas brīdis, kur nošavu uz kastes, vienkārši var redzēt kad skatijos vai velviens aiz kastes nesēž, bet tomēs šis bij uzlīdis uz tās! Es netaisos iet spēlēt kkautkādos citos serveros kur pilns ar krievu tautības spēlētajiem, vai neatļautām lietotājprogrammā, pat neļauj normāli pēc darba atpūsties pie CS:S, Piedot atvaino ''Slinkais @ 92s''

Link to comment
Share on other sites

Pfff, labi vien ir, bet sorry, vakar visas dienas garumā vnk nereālos rāvi... Pat Italy spēlējot, es eju walk, tad arī skaņā ņēmi??? Cik tevi skatījos, tad tēmeklis tev kā pludiņš raustījās atsevišķos gadījumos, tā kā, pat nemēģini spraust batonus, ka esi tīrs!

Link to comment
Share on other sites

:D Puika ierunājās,kā tad pēkšņi kkautkādu vakardienu atcerās, noteikti, laikam būs jādara kā kadreiz cs 1.6 serveros, jāfilme monitors, lai gandrīz katru dienu nebūtu jācīnās dēļ kkautkādu smurguļu baniem :D, ja nemākat spēlēt, un uzbāžat kkautko tizlu, tad labāk nerakstat, tas vienkārši griež galvā... Ja negribētu tepat palikt, un pavadīt laiku pēc darba, es jau meklētu kkautko citu... vienkārši cenšos pierādīt savu, nevis lai tas paliktu smurguļu galvās ;)
Link to comment
Share on other sites

Tu tomēr esi nedaudz traumēts... Ej un spēlē savu 1.6 cik vien vēlies, neviens tev neliedz to darīt! Vienkārši, get a life, un saukt visus par šmurguļiem, zini, tas izklausās pēc kaut kāda lētā "ģerevņas" lamu vārda! Ir variants arī, ka no mēslu izvadāšanas pa kūti, ej palīdzi tantēm pienu slaukt, nebūs CS:S jāspēlē!

Un, godīgi sakot, tev ir opcija sms unban.... Jeb ar kūts darbu ZZ kredītam nesanāk sastrādāt pat unban tiesu... + manuprāt, te retajam rausta, tas kā spēlē un tavas pūles te kādam sevi pierādīt... Tā kā, soļo tālāk, reāli ceru, ka tev nenoņems banu!

Link to comment
Share on other sites

laikam būs jādara kā kadreiz cs 1.6 serveros, jāfilme monitors, lai gandrīz katru dienu nebūtu jācīnās dēļ kkautkādu smurguļu baniem
Kur rakstīts kad iešu spēlēt 1.6? Kāds tur sakars ar kkautkādām, tantēm, govīm? vienkārši lasot smiekli nāk par tevi, čalīt labāk nākošreiz padomā ko raksti,un ja man kkautkas būtu, es vēl padomātu vai sūtīt sms unban, bet tā kā par velti neko nedomāju sūtīt, tad jau vieglāk ip nomainīt! Tapēc paklusējis būtu, tas ir adminu darbiņš, lai domā, savādāk nekas cits neatliks kā iet citur, jo netaisos maksāt par nepatiesu banu, tā ir vienkārši cūcība no citu puses, vienkārši iegrābt naudu par neparko, par citiem kuri lieto lietotājprogrammas, tā ir cita lieta, tā jau lai uzrakstītu šo sūdzību,sūtiju reģistrēšanās sms ;) Pietiek vairs netiks no manas puses nekas rakstīts, lai domā paši.

Piedodiet atvainojiet, nebūšu es jums nekāds izsūtāmajs, pam pa ram pam pam- ( Gribi unban suti sms) Aizmirstam, nebūs nekāda naudas izspiešana par neparko!

Link to comment
Share on other sites

Postot šeit var tikai admini un banotais! Tākā runci laicīgi Tevi palūgšu šeit netaisīt publisko čatu, kamēr nav sāktas sankcijas pret Tevi!

Slinkais apraksti lūdzu momentus, tad noskatīšos un editēšu savu skatījumu.

Link to comment
Share on other sites

1. Round - No apakšas, caur centru Es klusi eju uz A, kur Tu mani jau gaidīji.

2. Round - Tu sēdi A, skaties māju. Pēkšņi Tu uzlec uz kastes un jau gaidi pretinieku.Pirmstam viņš viņu nebija redzējis.(Ne vizuāli, ne radarā)

5.Round - Tu kempo un skaties Centru, un pēkšņi paskaties uz māju. Terorists pat nekādu skaņu nebija izdvesis, kad Tu viņu jau gaidīji, kad nāks ārā. Rounda turpinājums. Tu ej uz B pusi no CT bāzes. Tur 2 teroristi. Viens sēž pie loga un skatās bombu, otrs uzkāpis uz kastes. Pirmo vnk randomā nošauj, bet pēkšņi pasties uz kasti kur slēpās otrs terorists un viņu nošauj, kaut viņš nebija ne pakustējies, ne izšāvis, ieroča galu arī nevarēja redzēt.

Nu tad paskatās vēl kāds.

Edited by Slinkjis
Link to comment
Share on other sites

1-rounds pats tīri labi atceros, jo no muguras tur mūsējais tevi redzēja un es gaju uz B pusi klusām, un tu tur pēkšņi izgāji,@-Rounds- galigi ne kā tur tāda nav vnk, uzlekdams uz kastes pec mājas nošautā tur no lejas kāds gāja, tas nav nekas... tas kur pie loga viens sēž, dzirdams bij kad viņš šauj, un tas kas uz kastes sēž, vienkārši paskatijos vai tur aiz kastes kāds nesēž bet viņš bij uzlīdis augšā!!!!

Link to comment
Share on other sites

Neko neesmu noskatijies, bet spriežot pēc stresainām atbildēm KATRAM, kas šeit kaut ko pasaka - vainas apziņa ir!

P.S.

SMS sūtīšana par bana noņemšanu nav nekāda izspiešana - tā ir privilēģiju atgūšanas iespēja, ja esi bijis kretīns un esi labojies!

Link to comment
Share on other sites

Nu cik es, paskatijos to demo, ir mikrļi kuri ir saubigi , bet tad padomajot ka pats taja situacija speleju un rikojos, nekas unreal tur nav. Lai kāds no augšas paskatas demo. Bet, es domaju, ka slinkais pasteidzies šoreiz.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...