ThExitt Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 Kādas 4 dienas nebiju neko īsti darījis. Nolēmu, ka spēli sauks: Almost Alone (nosaukums vairs netiks mainīts) Pie reizes varat iečekot vienu Concept Art: http://www.bildites.lv/viewer.php?file=1k10u5zudcu4bismn824.png 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 Tīri tā nākotnei: 'EXIT' rakstās ar vienu 'T' beigās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThExitt Posted August 12, 2012 Author Report Share Posted August 12, 2012 Tīri tā nākotnei: 'EXIT' rakstās ar vienu 'T' beigās. Bet Exitt ir mans īstais niks Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 Bet rakstās ar vienu. Es ieteiktu par to padomāt un nomainīt niku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 neklausies šajos muļķos! mani iz dzīves saukā par "Kami", bet bieži vien citi sauc par kāmi, un vel jo vairāk, atrodās pat pidiņi, kas man prasa, nahuj mani sauc par Kami ( ar īso A) nevis ar garo. bļad, mani tā saukā no 2. klases. Man tagad ko darīt - taisīt laika mašīnu, lidot atpakaļ un visiem teikt "džeki. nesauciet mani par kami, bet gan par kāmi, jo nākotnē būs pāris pidiņi, kas man aizrādīs par manu mūžseno iesauku!"?? vot tā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 kāmi nestreso. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 GIGN'ā ir tikai viens kāmis un tas nav tūbijs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThExitt Posted August 12, 2012 Author Report Share Posted August 12, 2012 neklausies šajos muļķos! mani iz dzīves saukā par "Kami", bet bieži vien citi sauc par kāmi, un vel jo vairāk, atrodās pat pidiņi, kas man prasa, nahuj mani sauc par Kami ( ar īso A) nevis ar garo. bļad, mani tā saukā no 2. klases. Man tagad ko darīt - taisīt laika mašīnu, lidot atpakaļ un visiem teikt "džeki. nesauciet mani par kami, bet gan par kāmi, jo nākotnē būs pāris pidiņi, kas man aizrādīs par manu mūžseno iesauku!"?? vot tā! Pasmējos. Es negribu būt Izeja Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 jep, labāk, ja esi izejja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 (edited) Es negribu būt Izeja Tas ir tāpat kā es tagad nomainīšu savu segvārdu uz ThCockUckerr un teikšu, ka negribu būt Pimpju sūkātājs. Lai vai kā, spēles nosaukumu atzīstu par labu esam. Edited August 12, 2012 by Butcher^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now