FreeLancer Posted August 8, 2012 Report Share Posted August 8, 2012 es skatos tu seko līdzi notikumiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomstee Posted August 8, 2012 Report Share Posted August 8, 2012 Es arī gribēta odiņa bildes, tvix jau atsūtīja. Congo nevar vecākiem latu unbanam nokast, ta tik iedirš pa labi un kreisi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgorsTINGERE Posted August 8, 2012 Report Share Posted August 8, 2012 (edited) Man tā jārēc :D par murga komentāru :D Congo noteikti riktīgs smukulis Misters Eiropa 2012 zaķu magnēts ar izpistu ānusu Edited August 8, 2012 by IgorsTINGERE 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 8, 2012 Report Share Posted August 8, 2012 Paldies par bildem un veel vairak sejaam, nav man vienmer laika visu izcheko dazhreiz esmu izmests ara no ratiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikns Posted August 8, 2012 Report Share Posted August 8, 2012 Congo ir varonis vinsh Prot Internetaa uzdirst Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 8, 2012 Report Share Posted August 8, 2012 ļoti žēl ka netiku, bet neko darīt...Vismaz tagad uzraxtīšu savas domas par redzēto bildēs benciks nav izmainījies ne uz kapeiku,tikai atlaists nedaudz matu vismaz bilžā waziks kaa jau waziks agrak dien dienaa maz vai redzeju Gludeklis sajaucu sakumaa ar DEADALIVE worms bez izmainjaam zorgs uzbarojis seju Kanada*(Manuvietuienjemregjistretais) man atgadija JImbugu ,bet zinaju ka Jimmbugs nebuus DeadAlive nebutu dzivee uz ielas atpazinis Taaads MEZHA VECIS Teddy butu sajaucis ar samuraju vincha,cash un naked un dj erix bez izmainjam Maati vnm esmu iedomajies savadaku,ka nekaa cik daudz griezts ar nazi ehhhh Odinsh arii pedejos 5cus nav bildess nav izmainiijies Spite arī mums bez izmaiņām pēdējos 4trus gadus noreks mums tads jaunaks palicis ali vispar tads kaa no zhurnala vaaka izgriezts Nekadas lidzibas ar to ko minos pirms n-tiem gadiem bloodlords ar deadli ka dvinja braalji , pietruuka skjiet vel TEST2 tas arii man liekas bija milzis VInjus nekad dzivee neatskjirt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 noreks mums tads jaunaks palicis a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
soulivo Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 Es kaut ko jaucu, vai macho nav? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 Labrīt, Igaunija! Link to comment Share on other sites More sharing options...
soulivo Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 Ej dirst, nenāc klāt. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now