Jump to content
GIGN Forum

Suņu Peldveste


~ jeyna ~
 Share

Recommended Posts

Vispār jau pie mums tas pieprasījums ir nekāds... tādēļ arī neved neko tamlīdzīgu. Tas pats attiecas uz bērnu flotation-devaisiem... Es krustmeitai no ASV pasūtīju foršus peldamrīkus, ar kuriem var baigi ātri iemācīties peldēt...

Link to comment
Share on other sites

Tie, kas te smejās par suņu peldvestes nepieciešamību, ir riktīgi dauņi.

Lūk jums tāds scenārijs: Džeina brauc jahtot uz Sargasu jūru. Džeinas suns, kurš pēc neveiksmīgas "izvelc īsāko sērkociņu" spēles ir arī jahtas kapteinis, dabū ar stūres ratu pa galvu un iekrīt ūdenī. Un tagad pasakiet man - kurā paralēlajā Visumā Džeinas suns izdzīvos? Tajā, kur Džeina uzspļāva suņu drošībai uz klāja, vai tajā, kur Džeina bija atbildīgs suņa saimnieks un piešķīra savam krancim gejiski rōzā peldvesti? NEPAREIZI! Abos gadījumos suns noslīkst, sapinoties blīvajās Sargasu jūras aļģēs! Bet ar peldvesti ir vieglāk atrast suņa līķi!

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

TBH taisnība ir cūkas pirmajai rindai.

Es jau taisot topiku vien zināju, ka būs kaudze lohu, kas troļļojot vai nē, bļaus par to.

Man kā slinkam cilvēkam, ir pilnīgs pohujs par random jēlajiem jokiem, kur nu vēl lai man būtu vēlme argumentēti pastāstīt entos variantus kad suņu veste jebkuram sunim nepieciešama vai entās šķirnes, kuras pēc iedzimtajiem ķermeņa parametriem nav īpaši draudzīgas ar peldēšanos bez vestes.

Atrast vesti - check.

Daļa GIGNa foruma dauņu atskaitījušies - check.

Varam slēgt diskusiju ciet.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...