kriews Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 Info par mani : Sveiki!Mans istais vards ir Roberts esmu latvietis,kas labi parzin krievu.val.Stradaju pardoshanas joma ikdiena pardodu cilvekiem nepiecieshamas lietas,darbs man patik jo ikdiena komuniceju ar cilvekiem. Vecums 19 driz 20 Pieredze: cs 1.6 kadi 5 gadi Css gandriz 2 gadi pedej alaika speleju katru dienu Laiki : obligati Piekt,sest,svetdiena OFFICIALI ta es speleju kadas 3-5 diena jo man katru dienu daudz briva laika. Links uz statiemhttp://stats.gign.lv/css/hlstats.php?mode=playerinfo&player=81 Reg niks :Nav. Bija kautkad Atbalstoshie Administratori: laikam visi Heijteri bushu parteigts ja kads rec. Ar cienu Kriews Link to comment Share on other sites More sharing options...
tvix Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 Neviens punkts nav izpildīts !!! ANTI Link to comment Share on other sites More sharing options...
kriews Posted July 26, 2012 Author Report Share Posted July 26, 2012 Neviens punkts nav izpildīts !!! ANTI kas tieshi nav izpildits? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucci Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 Paldies, ka liki šodien pasmaidīt. Manu atbildi jau zinat. Veiksmīgu Jums šo saulaini karsto dienu! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 (edited) Iesākumam: nav rekomendācijas, nav regnika, nav pat norādīts vēlamais serveris, topiks sastādīts drausmīgā latviešu valodā. Izlasi vispirms pieteikšanās kārtību. p.s. Dieva dēļ, saki, ka esi trollis, savādāk es zaudēju ticību šai paaudzei. Edited July 26, 2012 by bReeTz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kriews Posted July 26, 2012 Author Report Share Posted July 26, 2012 Iesākumam: nav rekomendācijas, nav regnika, nav pat norādīts vēlamais serveris, topiks sastādīts drausmīgā latviešu valodā. Izlasi vispirms pieteikšanās kārtību. p.s. Dieva dēļ, saki, ka esi trollis, savādāk es zaudēju ticību šai paaudzei. Esmu Sparite Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaPcCoNiJ Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 Pieteikums, vienkārši šausmas, reg nika nav, admini nav, c`mon vecīt ko tu gribeji no šā visa teksta ko esi uzdrukājis? Un serveri ari tu uzvedies nepārāk labi, visa tava "ļarkšķēšana" nedod tev labumu . ANTI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted July 29, 2012 Report Share Posted July 29, 2012 Spēlētājs, kas spēlē labi, ja pēdējās pāris nedēļas gignā un vēl ir izcēlies ar izteikti necenzētu leksiku, un izcili stulbiem uzbraucieniem adminam grib aksesu ? Kidding me ??? Protams, ka rec!!! ibio tas taču ir tik loģiski! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumpy Posted July 30, 2012 Report Share Posted July 30, 2012 Spēlētājs, kas spēlē labi, ja pēdējās pāris nedēļas gignā un vēl ir izcēlies ar izteikti necenzētu leksiku, un izcili stulbiem uzbraucieniem adminam grib aksesu ? Kidding me ??? Protams, ka rec!!! ibio tas taču ir tik loģiski! Smells like trolling.. Anyway, viennozīmīgi ANTI. Gan uzvedības, gan čītu atpazīšanas ziņā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BullsEyE* Posted July 30, 2012 Report Share Posted July 30, 2012 O jā, īstais kuram vajag uzlikt acc. Tu tak zināji, ka visi saliks tev anti. To skaitā arī es! Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted July 30, 2012 Report Share Posted July 30, 2012 Šis pieteikums nav pelnījis neviena administrātora uzmanību, brīnos kā vispār netika slēgts uzreiz pēc uzcepšanas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts