bencik Posted August 10, 2012 Author Report Share Posted August 10, 2012 pussy Tu negribi parbaudiit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Da pa kluso. Tu nemaz neredzēsi, kurš Tev gumijas čūsku, garām ejot, iemetis teltī Gumijas čūska : 70 santīmi Kāds dabū pa seju un noripo no galna : pāris nedēļas un būs ok Bencik spiedz smalkā balstīņā, lēkā apkārt, aizskrien pēc pagales : priceless Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 12, 2012 Author Report Share Posted August 12, 2012 Da pa kluso. Tu nemaz neredzēsi, kurš Tev gumijas čūsku, garām ejot, iemetis teltī Gumijas čūska : 70 santīmi Kāds dabū pa seju un noripo no galna : pāris nedēļas un būs ok Bencik spiedz smalkā balstīņā, lēkā apkārt, aizskrien pēc pagales : priceless Labak nee, nopietni, buus slikti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 A video pēc gada būs, ja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomstee Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 Šodien strādājot izdomāju, ka gribu uzrakstīt rezumē ko sapratu pasākumā. 1. Izrādās ka nekad agrāk nebiju čūskas redzējis, ja būtu, tās arī tiktu noķertas. Varbūt tās dzīvo tikai Mežotnē un bencika teltī. Kaut gan šķiet ka esmu ar acu kaktiņu arī agrāk čūskas sastapis, bet varbūt tās bija tikai ļoti garas vardes. 2. Ekskursija (eskursija?), teiksim pārgājiens, bija ļoti informatīvs un izglītojošs. Sarkanajā grāmatā sameklēju bencika mistiski atrasto, reto augu. Izrādās tas ir 141. kategorijā kā "ne diži rets" augs, kā arī tā nezinātniskais nosaukums esot gārša, bet par to vēl strīdās tie kuri pārgājienā neaizgāja. 3. Sapratu ka baznīcās, it īpaši ja tās ir pusbrukušas un ar šķēršļiem uz grīdas ir ļoti ērti spēlēt frisbiju, kāds to varētu pacelt jaunā līmenī ar spēlēšanu dievkalpojuma laikā. 4. No rīta pie ugunskura es arī būtu vairāk runājis, ja vien tedijs nebūtu visu veco, jauno un vēl neatklāto izrunājis, tā ir speciāla prasme, bet man nešķiet ka Dieva dota, drīzāk lejas piromāna iekrāmēta. 5. Niknajam ir nepietiekams alkohola nepanesamības līmenis, viskijs šim līdz kuņģim aizejot zaudē grādus divdesmit. 6. Sapratu, ka ja līst lietus, telti labāk aiztaisīt. Turklāt es būtu varējis vēl pagulēt un nekustināt vēderu, kurā bija tikai iepriekšējās dienas alkohols un pirms astoņpadsmit stundām nožīdota baranka, ja tieši zem manas galvas uz mani nekliektu pelēni divdesmit centimetru dziļumā. Vēl protams paldies Ērikam un kompānijai par transportu līdz autenei! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikns Posted August 19, 2012 Report Share Posted August 19, 2012 Nice rezumee Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted September 4, 2012 Report Share Posted September 4, 2012 http://nra.lv/agents/37-arheologi-ar-buldozeru-norok-mezotnes-pilskalnu.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted September 4, 2012 Author Report Share Posted September 4, 2012 http://nra.lv/agents...s-pilskalnu.htm Naiss mes to buldozeri nakti gribejam iedarbinaat, vajadzeja ne tikai iedarbinat, bet ari upe ielaist Dranki post muusu tusinja vietu !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted September 4, 2012 Report Share Posted September 4, 2012 bencik viņi neposta. viņi ceļ vietu nākamajiem GIGN tusiem, lai mūsu bērniem ( kas mantos mūsu nikus ) būtu kur nodzert sejas, un parunāt ar Kapteini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted September 4, 2012 Report Share Posted September 4, 2012 bet tas jau ir tur augšā, no kurienes mēs aizņēmāmies bluķus ar kuriem spēlējām kerlingu ganjau neaiztiks vietu kur bija mūsu teltis / futbola laukums Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted September 13, 2012 Author Report Share Posted September 13, 2012 Mleee tikai 36 minutes !!! Anyway viss video parpildits ar pozitivam emocijam un labu vasaras laiku, ko tur daudz komenteet bija zajebis, for real ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 davaiķe, man arī linku uz mūviku Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted September 14, 2012 Report Share Posted September 14, 2012 man ar... lidz manim vins akut ka nav ticis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted September 14, 2012 Report Share Posted September 14, 2012 Es brīnos, kā Jums šīs sadaļas augšpusē nerādās vēl viena sadaļa, kur ir video. bet gan jau kāds tad uzliks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted September 17, 2012 Author Report Share Posted September 17, 2012 Visi dabujushi video no pasakuma apmekletajiem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tvix Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 Visi dabujushi video no pasakuma apmekletajiem ? nē, nezinu kpc nevaru novilkt Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted September 17, 2012 Author Report Share Posted September 17, 2012 te ir links http://www.youtube/?v=lSet6htnVcQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tvix Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 te ir links http://www.youtube/?v=lSet6htnVcQ un šo linku tev pakaļā, pēc uzinstalēšanas pilns ar trojas zirgiem sajāja man kompī Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikns Posted September 18, 2012 Report Share Posted September 18, 2012 blin man pec pc parinstaleshanas ari video nosviidis heh bet tiko novilku no jauna Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted October 12, 2012 Author Report Share Posted October 12, 2012 Sheku reku muusu dzertinja vieta populara kluvusi ipashi rudeni http://www.tvnet.lv/...i/gallery/12949 4 4 bilde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now