bencik Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 Taatad piesakos pie Kovboja krekla, XL izmers buutu ideaali ! Pusdzivais ka vecene saak runaat,bail baltaas dreebiites sasmereet mazinjajam Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 Man vajag ar spiegu! Kad jāmaksā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 21, 2012 Author Report Share Posted July 21, 2012 maksāsiet nākamnedēļ, kad būsim savākušies vismaz 10. 1.gludeklis (engineer!!!) 2.nightmare (engineer) 3.deadalive (pyro) 4.analgīns (????) 5.reģistrētais (sniperis) 6.bencik (engineer????) 7.ame (spiegs) pierakstiet kuru klasi gribat redzēt uz sava t-krekla! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 ja aju jaizvelas no tiem, tad lai iet sniperis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 es sev velos redzet smago virsu... bet vinja nav tad lai iet piromāns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadicaL.LV Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 Visi vienādos kreklos Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 Ņemu meiteni. Gludais izmērus studijā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 22, 2012 Author Report Share Posted July 22, 2012 1.gludeklis (engineer!!!) 2.nightmare (engineer) 3.deadalive (pyro) 4.analgīns (????) 5.reģistrētais (sniperis) 6.bencik (snaiperis) 7.ame (spiegs) 8.kāmis(sieviete) 9.spite(čiksa) p.s izmēru tabulas rītdien noskaidrošu! p.p.s worm, atsūti man pilna izmēra bildes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 Te jau viens ieminējās par resno un cash^ arī izteica tādu vēlmi. Nevar vēl uz ātru un nesasteigtu roku sazīmēt pārējos tipāžus? Vēl jānoskaidro vai var dažādās krāsās kreklus ņemt. Tā starpcitu, es pareizi sapratu, ka viņus par brīvu dala te, ja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 pa brīvu var tikai pa seju dabūt Link to comment Share on other sites More sharing options...
spite Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 Man lūdzu: Sieviešu topi >> Belice >> L izmērs >> BALTS >> ar inženiera čiksu. (http://paola-ko.lv/lv/sevieu-topi.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=916&category_id=3) Kad zināma precīza cena, man šķiet, visoptimālāk būtu, ja uzrakstītu šeit, lai var uzreiz pārskaitīt naudiņu! Paldies jau iepriekš! P.S. PAR BRĪVU tikai Knorr zupiņu varēja Pozitīvā dabūt, pēc kuras tik ļoti slāpst, ka vajadzēja 0.5 ūdeni par 0,80 pirkt. Mācība: uz GIGN pasākumu netaisam sāļas zupiņas 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 GLudekli es nezinu, kurs ir kurs, bet man vajag cali ar kovboja cepuri, laikam tas bija sniper... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 (edited) Man lūdzu:Sieviešu topi >> Belice >> L izmērs >> BALTS >> ar inženiera čiksu. (http://paola-ko.lv/l...6&category_id=3) Cik sapratu, tad visiem jāņem vienāds t-krekls, lai par 10+ pēc skaita būtu atlaide kaut kāda. Bet varbūt var sarunāt ko, jo es arī noskatīju tur jau citus man tīkamākus variantus.Gludais solījās šodien visu noskaidrot. P.S. PAR BRĪVU tikai Knorr zupiņu varēja Pozitīvā dabūt, pēc kuras tik ļoti slāpst, ka vajadzēja 0.5 ūdeni par 0,80 pirkt. Mācība: uz GIGN pasākumu netaisam sāļas zupiņas hahahaPiezīme: Worm apstiprināja, ka citas oficiālās bildes uz šī gada pasākumu diemžēl nebūs vēl pieejamas. Edited July 23, 2012 by kaamis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 23, 2012 Author Report Share Posted July 23, 2012 vakarā vai rīt iemetīšu savu konta numuru, kad būšu noskaidrojis par cenām. domāju, ka nekādas problēmas ar spites kreklu nebūs. sorry par palagu, nav laika resizot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 24, 2012 Author Report Share Posted July 24, 2012 katrs pieraksta kādu izmēru vajag! vajag vēl +1 pasūtījumam. 1.gludeklis (engineer!!!) 2.nightmare (engineer) 3.deadalive (pyro) 4.analgīns (enigneer) L 5.reģistrētais (sniperis) S 6.bencik (snaiperis) XL 7.ame (spiegs) 8.kāmis(sieviete) 9.spite(čiksa) L http://paola-ko.lv/l...6&category_id=3 10.cash(pyro) S Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 Pyro \m/ 1. posta krekls S izmērs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 man never vala to tabulu, bet nu diezgan drosi S izmers Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 Man luudzu gludekli XL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 24, 2012 Author Report Share Posted July 24, 2012 jums tiešām nebūs par mazu tas S izmērs? visi uzrakstiet izmērus plx! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 Cik vakar zamērīju, tad S būs kak raz. Šitais dizains apspīlēts izskatīsies labāk kā par lielu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 (edited) Es gribuinženieri ar xLiela izmēra roratslēgu Edited July 24, 2012 by ANALGINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 XL plx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 24, 2012 Author Report Share Posted July 24, 2012 1.gludeklis (engineer!!!) M 2.nightmare (engineer) XL 3.deadalive (pyro) M 4.analgīns (enigneer) XL 5.reģistrētais (sniperis) S 6.bencik (snaiperis) XL 7.ame (spiegs) L 8.kāmis(sieviete) M 9.spite(čiksa) L http://paola-ko.lv/l...6&category_id=3 10.cash(pyro) S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 man M izmēru. reālāk jau laikam L vajag, betnu lai ir apspīlēts.. reģistrētais, domā tev S toč nebūs pa mazu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 Vai tad S nav bērniem? Ok, es vnk esmu milzis necilvēks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now