kaamis Posted July 31, 2012 Report Share Posted July 31, 2012 Patiešām labāks, labi iet kopā ar sarkano GIGN uzrakstu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 31, 2012 Author Report Share Posted July 31, 2012 man šķiet, ka kāmis speciāli izpircis tos pelēkos, jo visu laiku īdēja, ka viņam vajag citādāku. kāmi, tas viennozīmīgi tev neiznāca lētāk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 31, 2012 Report Share Posted July 31, 2012 taads Kaamis vispaar !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 31, 2012 Report Share Posted July 31, 2012 uzmaukshu kaami uz savas desas.. lai juut speeku 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 31, 2012 Report Share Posted July 31, 2012 Eu eu eu eu sito tekstu vairs nevar uz krekliem dabuut virsu ??? Vai vismaz uz biksiteem.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 Krekli būs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Karoch gludeklis ir nosviidis ar visu naudu, es taa jau zinaju, ka shtas buus razvods !!! P.s. Es zinu kur tu dziivo !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 3, 2012 Author Report Share Posted August 3, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 3, 2012 Author Report Share Posted August 3, 2012 es esmu vienīgais, kas ir palicis bez krekla. ideāli! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 es esmu vienīgais, kas ir palicis bez krekla. ideāli! Piedod es ilgi domaju vai viniem zvaniit vai nee... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 3, 2012 Author Report Share Posted August 3, 2012 bencik, tu savāci kreklus, ja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 bencik, tu savāci kreklus, ja? Pag pag tu nepin mani ieksha savos darijumos, neko neesmu savacis Edit : Krekls zajebis, izgaja cauri plavai, dubliem, udenim un teltij, veel dziivs nu jau mazgajas, odinjam vajadzetu buut episkai bildei ar manu kreklu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 Gludekli tu varetu šogad noorganizēt vel vienu kreklu tūri ? Manējais, ir kā lai to pasaka... "padirsies", gribu jaunu !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 O jā, man arī derētu jauns krekls. Visagals 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted June 18, 2013 Author Report Share Posted June 18, 2013 Džeki, šogad, visticamāk, man tam neatliks laika. Darbi līdz kulei un laika vispār nav. Būtu labi, ja varētu paļauties uz kādu citu, es negribu neko galvot un apsolīt :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 Džeki, šogad, visticamāk, man tam neatliks laika. Darbi līdz kulei un laika vispār nav. Būtu labi, ja varētu paļauties uz kādu citu, es negribu neko galvot un apsolīt :/ Nadirs, laiku visam var atrast Mees tev ticam, ja nu vienigais, kaads labpratis, varetu uznemties so te funkciju, jo man baigi negribetos, veel ar so te nonemties.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
big_shit Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 (edited) Man lūdzu tādu pašu kreklu kā Ivetai. Paldies tam, kurš šogad uzņemsies organizēt Edited June 19, 2013 by big_shit Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted June 22, 2013 Report Share Posted June 22, 2013 Jā, es arī gribu nedaudz svaigāku un lielāka izmēra kreklu. Shut up and take my money. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 Pagājušo gadu sūtīju sev kreklu no uzvelckreklu.lv , sanāca 21.50Ls ja ņem ar uzdruku priekšā un aizmugurē + pašam jābrauc pakaļ. Krekls šis te: http://www.uzvelckreklu.lv/lv/apdrukas_produkti/kreklu_apdruka/450227-t-krekls_ar_elastanu/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 Pie kaa ir taas variacijas ko likt virsu kreklam ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 Krekla priekšas: Aizmugurē šāds te: Pagājušā gada krekli no t-bodes: Ģimenes bilde: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 Kas tur bija ar to izbalēšanu pēc mazgāšanas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 Taatad, kurs luudzu varetu uznemties saorganizeet kreklus ? Es neticu, ka no 30 civlekiem, kas pieteikusies ierasties nav neviena, kas nespetu so te izdariit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 Takā gada laikā neesmu ne reizi viņu uzvilcis, man šogad jaunu nevajag. bet vispār esmu palicis bezjēgā resns, varbūt ta vajag.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 t-bodē taisītajiem bija tendence pēc mazgāšanas baigi izbalēt... uzvelckreklu.lv esmu mazgājis vairākas reizes, nav nekādu pazīmju par izbalēšanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now