VajagUnban Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 (edited) Sveiki ! Informācija par mani: Dzīvoju Liepājas rajonā, mācos LJK (Liepājas Jūrniecības koledžā), 2. kurss, stūrmanis. Nodarbojos ar ielu vingrošanu, nu jau iet 2. gads, esmu azartā... Dzeru maz. Itkā serverī esmu runātīgs, šad tad muti palaižu, bet ne tā, lai kādu noliktu, vienkārši izsakos par notiekošo... Vecums: 17 Pieredze: CS:S spēlēju kādus 3 gadus. Laiki: Pa brīviem brīžiem esmu serverī, pārsvarā no rītiem ap 11:00, un pa dienu ik pa brīdim ieskrienu uz kādu stundu, vakaros arī esmu serverī, tas jau ir ap kādiem 21:00... Likns uz statiem: http://stats.gign.lv...info&player=171 Reg. niks: Nav. Bija kautkad, vairs nav. Drošvien, ka jānopērk būs. Atbalstošie administratori: Drošvien Niknais, iespējams, ka Spec_Alfa, Slinkais @92s. Itkā ar administratoriem labas attiecības, Lumpy es nepatīku. Nu ar Gucci, maddn u.c. nav sanācis ne kašķēties, ne simpātijas izrādīt. Forumā nereportēju čīterus, ja ir admini iekšā, adminčatā pasaku. Nu paldies par uzmanību ! Edit: Ar savu niku Pīlīte forumam nevaru piereģistrēties, nesūta man apstiprināšanas vēstuli uz epastu. Edited July 14, 2012 by VajagUnban Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumpy Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 Pagaidām neesmi izdomājis par REC/ANTI, taču rediģēšu postu tuvākajās dienās [rīt/parīt noteikti]. Drīkst jautāt, kādēļ Tu man nepatīc? o.O Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slinkjis Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 Dodu REC. Patīkami ar šo indivīdu serverī uzturēties, semērā bieži spēlē un kā jau arī pats teica - reporto čīterus admin čatā. Lai veicas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucci Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 Tevi esmu redzējis tik dažas reizes serverī - un tie nav Tevis norādītie laiki! Reģistrēts niks - nav! Tiesību iegūšanas noteikumos minēts, ka pie rekomendējošiem adminiem nedrīkst būt teksti "iespējams, varbūt, utml" šajā gadījumā neticu, ka Tu spētu serverim dot to, ko soli. Esi parādījies pavisam nesen un neesi labāks par jeb kuru citu spēlētāju. Tāpat, neesmu nevienu reportu no Tevis redzējis adminčatā. Turklāt, Tevis norādītajā laikā serverī ir lielākā daļa no adminiem. Es saku tiesību iegūšanai nē. Ir citi, kas sevi pierādījuši pilnvērtīgi (gan stundas (pat pirms restarta), gan reportu un aktivitātes ziņā). Arī rodas jautājumi - kāpēc raksti pieteikumu? Jūti problēmas serverī? Ar ko Tu esi labāks par citiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 (edited) anti, jo neesi manīts čīteru report forumā un tāpēc, ka ir labāki kandidāti + tam visam klāt nāk tīņa vecums. EDIT:Drošvien Niknais, iespējams, ka Spec_Alfa šitais man visvairāk nepatika Edited July 15, 2012 by maddn Link to comment Share on other sites More sharing options...
VajagUnban Posted July 15, 2012 Author Report Share Posted July 15, 2012 Pagaidām neesmi izdomājis par REC/ANTI, taču rediģēšu postu tuvākajās dienās [rīt/parīt noteikti]. Drīkst jautāt, kādēļ Tu man nepatīc? o.O Pats teici, kad izkikoji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumpy Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 (edited) Un kādēļ es Tevi izkickoju? Kādi cēloņi tam bija? Edited July 15, 2012 by Lumpy Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEW/JITSU Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 es tā arī nesapratu tad adminus @ css vēl ņem vai nē ... pagājušo reiz man atteica (kkad 1gad atpakaļ) ķip vairāk nevajag Link to comment Share on other sites More sharing options...
VajagUnban Posted July 15, 2012 Author Report Share Posted July 15, 2012 Un kādēļ es Tevi izkickoju? Kādi cēloņi tam bija? Kā jau minēts, muti mēdzu palaist. Līdz ar to kārtējais kick, reason: Nu nepatīc tu man Pēc tā arī tā pierakstīju Bet nu nothing personal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomstee Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 Lai vai kā teiktu ka cs ir tikai spēle, tur vajag kaut nedaudz nopietnus cilvēkus, man tu tāds neliecies, nejau katram sakarīgajam spēlētājam var dot admina tiesības. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikns Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 Pilniigs NO !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 Neesmu solījis atbalstu! Bet... nē tomēr nē.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted July 16, 2012 Report Share Posted July 16, 2012 es tā arī nesapratu tad adminus @ css vēl ņem vai nē ... pagājušo reiz man atteica (kkad 1gad atpakaļ) ķip vairāk nevajag šobrīd notiek masīva adminu pieņemšana visos serveros. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BullsEyE* Posted July 16, 2012 Report Share Posted July 16, 2012 Par cik ir iedalīti vairāki acc pēdējo dienu laikā, tad nedomāju ka vajadzētu pagaidām ņemt vēl kādu. Jātiek galā ar šitiem jaunajiem. Pret Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 admini ir runājuši. TC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts