Baek Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Lieta tada, tagad sezu darba , un intrese vienkarsi citu cilveku viedoklis. Paslaik ir vasara, tatad ara karsts, tatad dzinsus negribu vilkt , dirsa svists. Domaju sovakar uzvilk sortus, kreklu, un ieslucenes. Jautajums tads apsargi laidis ieksa , vai ne? Sorti nav tur sporta , vai tirgus kaut kadi , normali sorti , izskatas labi viss ka nakas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Nu vismaz man pagaidām nav bijušas nekādas problēmas. Es gan nezinu, uz kādām iestādēm tu ej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 kreklos varētu neielaist.. just/koijoti nebūs problēma. laigan jocīgi, jo tajā pašā laikā piem olimpikā laiž iekšā.. kas nu ir cita līmeņa iestāde Link to comment Share on other sites More sharing options...
brahhh Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 justā ar iešļūcenēm neielaidīs. šorti - ir okay esmu gājis pats ar šortiem, kreklu un kedām - ielaida Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Sievu sitamā maika > šorti > laķenes un tiksi visur iekšā Da ok, vakaros vairs tuvākajā laikā nebūs tik karsts, uz klubu tak var aiziet normāli apģērbies vienreiz nedēļā, ar to es domāju, kāpēc riskēt kaut kur netikt iekšā, kur vēlies iet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 jaa, olimpikā gan pohuj kā iet, ka tik nauda ir ;d pats esmu gājis šortos un kedās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Gāju ar pārsistu degunu un asiņainu kreklu uz olimpiku - neielaida. Naudu vicināju pa gaisu, 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 :D:D nu jā, domaju gan ka neielaida Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now