nillys Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 Sveiki! Tā kā vairs aiz kalniem nav vasaras beigas, skolas sākums, vajadzēs sapelnīt naudu un iepirkt kompīti, dzīvei kojās, bezvadu internetam. Kādas firmas datoru ieteiktu? Kāpēc esmu dzirdējis tik daudz negatīvu viedokļu par aceriem? Vai tiešām viņi ir tik sūdīgi? līdzekļi robežās no 300- 400 Ls. Gribētos jau tomēr kvalitāti. Nebūs protams tā, ka tikai sēdēšu wordā un draugos.... uz kādām spēlītēm arī vajadzētu kompim būt spējīgam. Varbūt HP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 nē , nē HP neņem viņi ahūna pārkarst. pačeko iekš 1a.lv akcijas piedāvājumus , paļubomu kko atradīsi sev tīkamu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 Sākotnēji aceri smagi iesūkāja, nezinu, manējam nekādu problēmu. Kamēr tu viņu nedauzīsi, neapliesi ar alu utt. tikmēr viss būs ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeChuck Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 tā starp citu, acer'i ir tie datori, kuriem visbiežāk pogas krīt ārā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tranzistors Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 Man ir acers un divas pogas tik krīt ārā. + Baigi pārkarst visu laiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 Man ir HP un es priecājos par to. Tiesa, manējam nav tik laba performance, jo tas vairāk darbam ar tekstiem n shit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 Acer emachine, nedz pogas krīt ārā, nedz baigi pārkarst (uzkarst gan, nepatīkami klēpī turēt ilgu laiku), jau otro gadu lietoju. Bet es arī diezgan reti lietoju, tā kā varbūt tas ir iemesls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 kaadas pogas jums kriit? kaa tas izpauzas? man nekas nekriit, palaizot ko jaudigaku ventjiks gan iegriezas taa normali, visadi citadi par to cenu ir labs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tranzistors Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 Man "d" no cs'a krīt un vēl kreiso altu nolauzu. Bet kompis ar pavecs. Starp citu, laikam 1a akcijā pirku, ja nemaldos. Aspire 5930g. Tā nekādu sūdzību, tik tā pārkaršana. Draudzenei un viņas māsai arī aceri, tik jaunāki, un sūdzību nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeChuck Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 nez, universitātē kādiem 60% cilvēku, kuriem ir acer vai asus trūkst pāris burtu pogas klavierē. Nezinu, ko viņi ar tām pogām dara, bet nu ne reizi neesmu redzejis HP, Lenovo, VAIO via ko citu bez pogām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nillys Posted June 30, 2012 Author Report Share Posted June 30, 2012 jaa, hp gan jau, ka nostrādāts ir ļoti kvalitatīvi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
g2b Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 tak ņem samsungu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 jaa, hp gan jau, ka nostrādāts ir ļoti kvalitatīvi? aizmirsti par hp jau startaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now