Jump to content
GIGN Forum

Mmorpg


Aureelijs
 Share

Recommended Posts

nesāc lineage 2 spēlēt, nav vērts, spēle nav ne tuvu tik dzīva kā bija pirms pāris gadiem, pietam, grūti apgūt to spēli un iebraukt tajā. Tas pats, kas tagad csu sākt no nulles spēlēt. Un vispār tā spēle ir arī gandrīz ar monthly paymentu, vai nu tu spēlē par brīvu un sūka vai arī maksā un ir daudz vieglāk.

Vispār nav īpaši daudz labu mmorpg, kas ir f2p. drīz iznāks guild wars 2, kas būs pa maksu, bet nebūs monthly payments, un nebūs farm fests, tā kā es tavā vietā gaidītu to.

P.S. ā vēl ir eve online, kas ir laba spēle un tur var tirgojoties ingame mierīgi samaksāt monthly paymentu.

Edited by m3rsy
Link to comment
Share on other sites

Nespēlē EVE Online. Ja nespēj tik daudz kā iegūglēt labus MMO, EVE Online tev būs daudz par grūtu.

Nav uzbrauciens, vienkārši aiztaupu tev laiku reģistrējoties un velkot klientu.

Link to comment
Share on other sites

izlasi vēlreiz, manu poustu bļaģ.

Izlasīju. Vari arī nebļēģoties.

Un vispār tā spēle ir arī gandrīz ar monthly paymentu, vai nu tu spēlē par brīvu un sūka vai arī maksā un ir daudz vieglāk.

Acīmredzot šo teikumu lasot, var noprast ka tev veidojas nesakarīgi teikumi (Es nerunāju par komatiem).

OFFTOPIC.

Edited by bon1facijs*
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Šobrīd spēlēju Path of Exile. Pagaidām ir closed beta. Open beta atvērsies oktobrī, tad tiks dzēsti visi čari un jaunie čari, paliks arī pēc open betas.

Spēle kā tāda ir +/- diablo kopija. Interesanta lieta, ka nav golda. Vienīgais currencijs ir itemi un orbi, ar kuriem var upgreidot itemus, mainīt socketus un šit.

+ kurā geimā esat redzējuši tik milzīgu talent tree? Kā nav arī tāda lieta kā talantu resets, ir tikai orbi, katrs atļauj noņemt vienu pointu, un viņi ir diezgan dārgi.

Daudziem viņa nepatīk, bet nu, tā ir gaumes lieta.

Link to comment
Share on other sites

:D jaa! tulit bus menesis jau. diezgan inchiga spele. minus tads, ka vajag diezgan labu kompi, lai ar augstiem setingiem kapatu.

ir tur farm fests? kā ar politiku? ir kaut kāda veida "politiskā sistēma" izveidojusies starp klanie/alliancēm? kā ar world pvp?

P.S. vispār tu casualy spēlē viņu? vai arī esi kāda normālā klanā, kas brutāli owno? :)

Edited by m3rsy
Link to comment
Share on other sites

man pagaidam ir 48. lvls. lvloties ir inchigi. ir group kvesti, kurus vari ar party pildit vai viens pats, ja tev pietiek pacietiba. ar politiku ta pat ka istaja dzive - daudz debates/dirshanaas. :D es esmu pve serveri. nekad nav pvp interesejis, tapec par to namceshu stastit. gjilde man sobrid nav, isti neredzu jegu, bet chata tauta 24/7 spamo lai joino vinju gildes.

pats krutakais, protams, ir kombat sistema, ka jaateemee, kur tu sit, nevis vnk tabo mobus. instancees ir interesanti. ir challenge vismaz. jadoma, ka labak nopozicionet sevi n shit. klases ar normalas. ir parastie tanki, dps, hileri. es ar berserku hujariju. ja doma sakt spelet, paskaties utube vidikus. es ta dariju - palidzeja pienemt lemumu par speles iegadashanos. ;)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...