b0r1ng Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Acīs... labāk saprast vai pudeļbiedrs vļ +- samaņā Tavs sapņu transporta līdzeklis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 (edited) http://www.trekbikes...cept_9_9_2012/# tikai ar Di2 nevis SRAM Red Kā vērtē Ušakova darbu pilsētas mēra amatā? Edited August 3, 2012 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 http://www.trekbikes...cept_9_9_2012/# tikai ar Di2 nevis SRAM Red Kā vērtē Ušakova darbu pilsētas mēra amatā? Kopumā - diezgan pozitīvi... kaut gan vienmēr var atrast mīnusus Peles paliktnis vai galds? PS: kRi - ar to var pa ielām braukt? 0_o Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 (edited) Visu laiku galds, kad speleju wow-paliktnis. Dziivo dziivoklii vai maaja? nezinu kpc aizmirsu uzdot jautajumu Un par stulbu avataru man saka chalis, kura avatars ir vecene. Cik jauki. Edited August 3, 2012 by abcdefuck Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Labdien. Man ir stulbs avatars un pats esmu vel stulbaks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 (edited) bļeģ jautājumu arī kāds uzdos? karoč man pohuj atbildēšu uz savu jautājumu! Ko dari? bļaģ tēju dzeru. esi noziedojis gignam ? Edited August 3, 2012 by attachment 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Jā. Sen atpakaļ noziedoju kabatas naudu, lai dabūtu VIPu servukā. Mēdz ikdienā kādreiz vienkārši uzvilkt uzvalku parastu drēbju vietā? Vai baltu kreklu vienkārši, lai justos savādāk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Reti, bet gadās... man patīk uzvalks, bet man nepatīk viņā braukt mašīnā... Ar kādiem grafiskiem redaktoriem māki rīkoties? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 (edited) Kas ir grafiskais redaktors?molberts?, tad ar to un veel ar ps kaadreiz njeemos uun laikam viss Kā domā būs kāda medaļa mūsējiem olimpiādē? Kam? Edited August 3, 2012 by RiSKS Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Būs. Štrombergam buus, un, ja Pljavinsh ar Shmeedinju raadis tadu sniegumu , kaa grupas speles, viss ko var sagaidiit. Veel arii Uz shkjeepmeteejiem vareetu likt. Siermaize vai desmaize? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyu Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Siermaizītes, viennozīmīgi. Pēc kāda principa ir sakārtota tava mūzikas plejliste? (žanrs, pa albumiem, pēc noskaņojuma, ritma utt) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Kaut kads pilnigs stulbums !!! A man pohuj sledzam ciet ! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts