ManuVietuIenjemRegistretais Posted July 31, 2012 Report Share Posted July 31, 2012 Ja ari tads ir, tad loti maza izmera... Kadus laikrakstus lasi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 31, 2012 Report Share Posted July 31, 2012 Ik pa laikam uzmetu aci Ilustrētajai Zinātnei, bet pa lielam nekādus. Ziņas no youtube smeļos un lasītprieku no grāmatām gūstu. Over or under? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyu Posted July 31, 2012 Report Share Posted July 31, 2012 Kā pagadās, bet parasti ir over. Kad tev ir iesnas - Vai tu šņauc tik uz iekšu vai pūt laukā cik vari? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted July 31, 2012 Report Share Posted July 31, 2012 (edited) Lol, ja bieži un daudz šņauc uz iekšu, tad var nokļūt arī smadzenēs (pazīstamam cilvēkam taisīja operāciju tādas figņas dēļ). Tātad - pūšu laukā, bet nu gadās reizēm arī uz iekšu. Viskijs vai konjaks? Edited July 31, 2012 by SaS^MAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 31, 2012 Report Share Posted July 31, 2012 (edited) Šņaucu lielākoties uz iekšu, jo tā ir veselīgāk. Da pa lielam viens un tas pats vien ir. Un abi negaršo lielākoties. Kas ir labāks - sekss ar 38 gadīgu sievieti vai 16 gadīgu meiteni? Edited July 31, 2012 by ~ jeyna ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted August 1, 2012 Report Share Posted August 1, 2012 (edited) 16 gadīgas meitenes no seksa lielākoties neko nesaprot, tad jau labāk 38 gadīga sieviete, ja vien viņa nav pārāk zaudējusi formu. pastāv tomēr fiziskās pievilcības faktors cik ir bijis tavs maksimālais svars? Edited August 1, 2012 by B3NDE Link to comment Share on other sites More sharing options...
soulivo Posted August 1, 2012 Report Share Posted August 1, 2012 117kg. Worth buying? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 1, 2012 Report Share Posted August 1, 2012 Gatavs kompis gandrīz nekad nav worth buying... Vai tu zīmē? Un nedomāju kaut kādu ķeburus, bet tā nopietni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted August 1, 2012 Report Share Posted August 1, 2012 Nezīmēju. Cik šuves uz ķermeņa ir bijis max? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 1, 2012 Report Share Posted August 1, 2012 Ēdod suši un dzerot rumu... Kulturāli... Un vēl man no pļavniekiem līdz centram no rīta taksists gribēja vest TIKAI par 20 latiem Vai mazām summām kā piemēram 205x13 izmanto kalkulātoru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted August 1, 2012 Report Share Posted August 1, 2012 Kalkulātors ir mans draugs. Smadzenes man nav. Cik bieži ej dušā ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 1, 2012 Report Share Posted August 1, 2012 Ja karsts - 3 reizes kā minimums. Parasti katru rītu un pirms miega noskaloties tikai.... Vēlējies kādu nogalināt? Ko tieši? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyu Posted August 1, 2012 Report Share Posted August 1, 2012 Jā, savu slinkumu. Bet ja par cilvēkiem, tad pašreiz nē Vai tev bieži zvana cilvēki, kas sajaukuši nr,? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brahhh Posted August 1, 2012 Report Share Posted August 1, 2012 nēa, mans numurs nav viegli jaucams ir bijuši gadijumi, bet teiksim - reti. mīļākā filma, kāpēc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted August 1, 2012 Report Share Posted August 1, 2012 nēa, mans numurs nav viegli jaucams ir bijuši gadijumi, bet teiksim - reti. mīļākā filma, kāpēc? Snatch. Jo tā nav veceņu filma... filmā neviens no top personāžiem nav sieviete un filmā vispār nav iesaistīta mīlestība, toties IR iesaistīts bokss, apšaudes, lamāšanās, ieroči, nauda UN Breds Pits. That is all. Kaķis vai suns? Kāpēc? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted August 1, 2012 Report Share Posted August 1, 2012 Suns, jo nav sneaky, uz kaimiņu balkona lienošs bastard's. Lai gan kaķiem ar' nav ne vainas. Klasisko mūziku klausies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
soulivo Posted August 1, 2012 Report Share Posted August 1, 2012 (edited) Naaah. Tev arī garšo ķiploki un sīpoli? Edited August 1, 2012 by soulivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted August 1, 2012 Report Share Posted August 1, 2012 Jā garšo esi pret sievietes pacēlis roku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
soulivo Posted August 1, 2012 Report Share Posted August 1, 2012 (edited) Ja buttslapi skaitās, tad, jā. Tev ir mājās ventilators? Edited August 1, 2012 by soulivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted August 1, 2012 Report Share Posted August 1, 2012 jā , iekš pc kas ir labaakais ko esi izdariijis shovasar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted August 1, 2012 Report Share Posted August 1, 2012 beidzu grauzt nagus zināji ka šodien nomiris onslovs no smalkā stila? Link to comment Share on other sites More sharing options...
soulivo Posted August 1, 2012 Report Share Posted August 1, 2012 (edited) Pasūtīju jaunu kompīti - zvēriņu. Cik ilgi vari elpu aizturēt? Es jau nelielīšos, bet bļac atkal reizē iepostoju. Nop, tādu neskatos. Edited August 1, 2012 by soulivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyu Posted August 1, 2012 Report Share Posted August 1, 2012 (edited) ~minūti. Kā lai es beidzu grauzt nagus? Edited August 1, 2012 by xyu Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted August 1, 2012 Report Share Posted August 1, 2012 apsmērē viņus ar sūdiem, diezgan efektīva metode. esi piekāvis kādu dēļ meitenes, kura tev patīk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted August 1, 2012 Report Share Posted August 1, 2012 Nesitos. Kura ir dārgākā drēbe, ko esi iegādājies(pa cik un ko)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts