rusty Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 man vel gads jāgaida līdz manas ierobežotās a1 tiesības kļūs pa pilnām a. pagadiām man atļauts braukt ar močiem kam ir maksimums 500cc vai 37zs.. bet šovasar doma pirkt moci un ļoti daudzi no tiem uz ko skatos ir vainu 600+cc vai 50+zs. interesē ko saka policija šādos gadijumos, kad redz, ka kāds, kas ir nolicis moča eksāmenus brauc ar kautko bišku jaudīgāku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Var pateikt tikai tad, ja noķer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 (edited) edit: bišku pārpratu a1, domāju par mazajiem "močiem" ir runa. btw kāds nezin no a1 (kas ir <125cc) uz A (<25kW) jau automātiski nepāriet? Edited June 22, 2012 by Zorg`s Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted June 22, 2012 Author Report Share Posted June 22, 2012 bļad. pats sapisos. man ir a*(zvaigzīnet), kas ļauj 500c. a1 ļauj 125cc. un a1 nepārtop pa a*. tās vienkārši ir no 16 gadiem un viss. kr4 jā. kādam, kas ir noķerts braucot ar a* un ar moci virs 500c ir kas sakāms? mby šeit ir kāds policists, kas zin? csdd var zvanīt šito un jautāt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Nu pēc loģikas tu vadi transportlīdzekli bez atbilstošas kategorijas tiesībām. Sekas tam viegli atrast un izlasīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted June 22, 2012 Author Report Share Posted June 22, 2012 it kā jā. bet ir dzirdēts, ka menti īpaši nepiesienas, ja ir a* un nevis a. bet nu nesmu pa to tik drošs tapēc interesē - vai varētu būt, ka izsaka kādus brīdinājumus vai uzreiz jau sodi ir par to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Nu neatbilstoša kategorija gluži nav tas pats, kas ātrums, kur pie dažiem km/h var pievērt acis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 dari tā, lai tevi neapstādina ja stādina, ručku grīdā 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 rats gaisā - un esi degpunkta zvaigzne! Nē nu domāju, ka nekas traks nebūš, + neatbilstoši kategorijai ~40ls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 orly? Es ar mopēda tiesībām varu braukt ar mašīnu un 40latiem bardačokā? Neatbilstoši kategorijai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Vismaz, ar a1 ja tevi pieķer pie stūres, tad skaitās vien neatbilstoša kategorija un sods, ja nemaldos 20ls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now