Jump to content
GIGN Forum

b0r1ng
 Share

Recommended Posts

Haha.

Pieļauju, ka vasara sākas ap jāņiem, tātad pēc jāņiem (kuri nosvinēti godam) jābrauc makšķerēt un plostot pa upi uz pāris dienām. Līdzi neņemot ēdienu. To ko noķersi - to ēdīsi. Pēc plostošanas atpūties dienu mājās (tai skaitā izgulies). (vispār cik ir budžets, var jau sarakstīt visu ko). Var nodirnēt jūrmalā un uzspēlēt volejbolu. Var atbraukt pie manis nopļaut zāli. Vienu piektdienu var iziet ielās (bāri, etc) un pasmieties par mazajiem vēmējiem, kuri katru vasaru paliek arvien vairāk. Ja nauda atļauj, nopērc iesala viskiju un aizsperies vienītī vai ar labāko draugu uz vietu, kur vislabāk jūties, iedzer, uzvelc kādu dūmu. Izjāj ar zirgu kopā ar draudzeni (skuķiem patīk zirgi). Un vasaras beigās jādodas uz GIGN tusu...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ja tas ir vairākcilvēku tusiņš, tad mans brālis noorganizēs labu labo. Vienkārši noliec 30Ls un divas dienas neparko neuztraucies un izbaudi piedzīvojuma garu.

Beefs

atmiņas zudumi ir garantēti ? :D izklausās baigi šaubīgs piedāvājums, labāk klausiet Teddy`a priekšlikumu :thumbsup:

ps gan jau goodmens man piekritīs :XD2:

Edited by ANALGINS
Link to comment
Share on other sites

Nezinu par atmiņas zudumiem, bet - man principā ir piebesījuši standarta sanākam kopā, piemaujamies un varbūt paspārdam bumbu tusiņi. Daudz krutāk ir, ja visu laiku ir interesantas aktivitātes (komplektā ar dzeršanu). Mans brālis orgranizē pasākumus - tur visādi sūdi ar virvēm, lekšanu no kokiem/ēkām, priekšmetu meklēšana un pārējais sūds.

Man šķiet, tas ir daudz krutāk, ja tev ir tematisks tuss kurā kāds rūpējas par tavu izklaidi un tu vari paralēli dzert cik vien lien iekšā vs tev ir parasts tuss, kurā labākajā gadījumā čaļi ir paņēmuši laivas un kaut kur močī 2-3 dienas. Neesmu vairs tik nabadzīgs, lai uz 2dienu tusu nevarētu atstāt 20-30Ls tīri uz organizēšnu.

http://www.piedzivojumagars.lv/

Beefs

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...