b0r1ng Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Un tā, piedāvāju konkursu uz labāko vasaras atpūtas plānu. Variantus postot šeit līdz piektdienai, sestdien un svētdien būs balsošana. Balva sponsored by samuray Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 AIZBRAUKT UZ LIEPĀJU PIE SCTG! (a.k.a. fr0zen,hydro,analgīns,ordijs) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydro Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Pilnībā piekrītu augstāk minētajam! Mums, Liepājā, tagad ir garumzīmes arī ! 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Haha. Pieļauju, ka vasara sākas ap jāņiem, tātad pēc jāņiem (kuri nosvinēti godam) jābrauc makšķerēt un plostot pa upi uz pāris dienām. Līdzi neņemot ēdienu. To ko noķersi - to ēdīsi. Pēc plostošanas atpūties dienu mājās (tai skaitā izgulies). (vispār cik ir budžets, var jau sarakstīt visu ko). Var nodirnēt jūrmalā un uzspēlēt volejbolu. Var atbraukt pie manis nopļaut zāli. Vienu piektdienu var iziet ielās (bāri, etc) un pasmieties par mazajiem vēmējiem, kuri katru vasaru paliek arvien vairāk. Ja nauda atļauj, nopērc iesala viskiju un aizsperies vienītī vai ar labāko draugu uz vietu, kur vislabāk jūties, iedzer, uzvelc kādu dūmu. Izjāj ar zirgu kopā ar draudzeni (skuķiem patīk zirgi). Un vasaras beigās jādodas uz GIGN tusu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Ja tas ir vairākcilvēku tusiņš, tad mans brālis noorganizēs labu labo. Vienkārši noliec 30Ls un divas dienas neparko neuztraucies un izbaudi piedzīvojuma garu. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 (edited) Ja tas ir vairākcilvēku tusiņš, tad mans brālis noorganizēs labu labo. Vienkārši noliec 30Ls un divas dienas neparko neuztraucies un izbaudi piedzīvojuma garu. Beefs atmiņas zudumi ir garantēti ? izklausās baigi šaubīgs piedāvājums, labāk klausiet Teddy`a priekšlikumu ps gan jau goodmens man piekritīs Edited May 29, 2012 by ANALGINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 vēl var aizbraukt ar samurayu cūkas medīt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 spēlēt draugos fiksu līdz pa acīm asinis tek Link to comment Share on other sites More sharing options...
DealOrNoDeal Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Kas ir "fiksu"? Summersound, ja patīk iedzert. Pozitivus, ja patīk klausīties mūziku. Jāņi pie dabas krūts. Vai pie citas krūts. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Nezinu par atmiņas zudumiem, bet - man principā ir piebesījuši standarta sanākam kopā, piemaujamies un varbūt paspārdam bumbu tusiņi. Daudz krutāk ir, ja visu laiku ir interesantas aktivitātes (komplektā ar dzeršanu). Mans brālis orgranizē pasākumus - tur visādi sūdi ar virvēm, lekšanu no kokiem/ēkām, priekšmetu meklēšana un pārējais sūds. Man šķiet, tas ir daudz krutāk, ja tev ir tematisks tuss kurā kāds rūpējas par tavu izklaidi un tu vari paralēli dzert cik vien lien iekšā vs tev ir parasts tuss, kurā labākajā gadījumā čaļi ir paņēmuši laivas un kaut kur močī 2-3 dienas. Neesmu vairs tik nabadzīgs, lai uz 2dienu tusu nevarētu atstāt 20-30Ls tīri uz organizēšnu. http://www.piedzivojumagars.lv/ Beefs 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Pie manis nevajag braukt,jo tad man atkal būs jādzer.... 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 Pie manis nevajag braukt,jo tad man atkal būs jādzer.... Tu priecājies vai bēdājies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now