Jump to content
GIGN Forum

Vlc -> Tv ?


kept
 Share

Recommended Posts

Sveiki. Ir viens fails, cauru kuru var skatīties dažus tv kanālus, nezinu kas tur kā notiek, dažiem strādā, bet dažiem nē.

Man ir problēma šāda. Uz lielā datora (stacionāra) man visu rādīja ļoti labi, bet uz portatīvā gļuko.. Portatīvais nav nekāds baigi švakais, lai ķipa nepavilktu..

Ir kādas idejas, kā man risināt so problēmu? Mēgināju kaut kādus kodekus, bet ar par viņiem ņi bum bum..

Fails: *vairs nav*

Link to comment
Share on other sites

Kapēc nolohojos? :D Ja nemaldos, tad es so failu šajā pašā forumā arī ieguvu.. bet nez, man viņš jau krietnu laiku ir..

man sitas ari ir, ar 256kb/sek internetu bremzee, ar 1-2mb/sek internetu iet, bet sad tad ari tomer bremzee, man liekas tas ir atkariigs no slodzes uz to briidi nevis kompja.

Hmm, tam varētu būt sakars ar to, ka man ir wifi nets no rūtera?

Link to comment
Share on other sites

nu nedomaju, ka tas, kas hoste ir ar mega trubu kaut kadu, ka var turet 1000 skatitajus :D es vispar isti nesaprotu kaa sitas prikols darbojas, jo nevaru iedomaties, ka kads butu tads labdaris, kas dala tv :D Es apgalvot nevaru, bet mana gadijuma tas tocna ir atkarigs no atruma, bet savejais nevelk, bet atrais nets, ko zogu no kaiminja(wifi) velk un atrums no vinja nak X - 2mb/sek.

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

Man bija tāda situācija.. Bija lielais pc, tur biju salicis visādus kodekus, kādus tik varēju dabūt, jo bieži sanāk pamontēt video utt utt. Un uz ta kompja man viss baigi labi gāja (nets ar vadu). Blakus uz galda lapsis ar wifi un uz to gļuko.. Tagad nopirku vēlvienu lapsi un arī uz šito gļuko. Jānotestē, kā ir, ja ir vads iesprausts... Itkā, ir dzirdēts, ka ar wifi tomēr ir sūdīgāks nets.. bet nu, tas ir tā- viena tante teica..

btw, interesanti, no kurienes tas tv nāk. Man tas fails jau ir pāris gadus un tikai tagad ienāca prātā tāda doma.

Link to comment
Share on other sites

Man tas TV iet kādu minūti ideāli un tad sāk gļukot :(

p.s. 4mb/s ltc nets

EDIT: pc un nets no vada.

EDIT2: izmēģināju uz portatīvā caur wifi, tur pat 3sec nepagāja, kad sāka gļukot. Domāju, ka internets tomēr vainīgs. Nezinu, tiešām gribētos dzirdēt no kāda gudrāka.

Edited by Zorg`s
Link to comment
Share on other sites

kabelis vai wifi?

Nu hz, tur ir kaut kāds prikols, kā to var salabot. Jo kā tad, man uz lielā pc viss strādaja ideāli, bez gļukiem, dikti reti vnk nokārās..un bija jāpārstartē, bet blakus uz lapša gļukoja... Vajag kāda gudraka cilveka padomu. :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...