kept Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 Sveiki. Ir viens fails, cauru kuru var skatīties dažus tv kanālus, nezinu kas tur kā notiek, dažiem strādā, bet dažiem nē. Man ir problēma šāda. Uz lielā datora (stacionāra) man visu rādīja ļoti labi, bet uz portatīvā gļuko.. Portatīvais nav nekāds baigi švakais, lai ķipa nepavilktu.. Ir kādas idejas, kā man risināt so problēmu? Mēgināju kaut kādus kodekus, bet ar par viņiem ņi bum bum.. Fails: *vairs nav* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 man sitas ari ir, ar 256kb/sek internetu bremzee, ar 1-2mb/sek internetu iet, bet sad tad ari tomer bremzee, man liekas tas ir atkariigs no slodzes uz to briidi nevis kompja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tranzistors Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 (edited) Nezinu, kas tev par problēmu, bet I love you, man. Edited May 22, 2012 by tranzistors 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DealOrNoDeal Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 Kur tu biji hokeja laikā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 kept tu smagi nolohojies ieliekot to failu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted May 23, 2012 Author Report Share Posted May 23, 2012 Kapēc nolohojos? Ja nemaldos, tad es so failu šajā pašā forumā arī ieguvu.. bet nez, man viņš jau krietnu laiku ir.. man sitas ari ir, ar 256kb/sek internetu bremzee, ar 1-2mb/sek internetu iet, bet sad tad ari tomer bremzee, man liekas tas ir atkariigs no slodzes uz to briidi nevis kompja. Hmm, tam varētu būt sakars ar to, ka man ir wifi nets no rūtera? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 (edited) nu nedomaju, ka tas, kas hoste ir ar mega trubu kaut kadu, ka var turet 1000 skatitajus es vispar isti nesaprotu kaa sitas prikols darbojas, jo nevaru iedomaties, ka kads butu tads labdaris, kas dala tv Es apgalvot nevaru, bet mana gadijuma tas tocna ir atkarigs no atruma, bet savejais nevelk, bet atrais nets, ko zogu no kaiminja(wifi) velk un atrums no vinja nak X - 2mb/sek. Edited May 23, 2012 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted May 23, 2012 Author Report Share Posted May 23, 2012 Man bija tāda situācija.. Bija lielais pc, tur biju salicis visādus kodekus, kādus tik varēju dabūt, jo bieži sanāk pamontēt video utt utt. Un uz ta kompja man viss baigi labi gāja (nets ar vadu). Blakus uz galda lapsis ar wifi un uz to gļuko.. Tagad nopirku vēlvienu lapsi un arī uz šito gļuko. Jānotestē, kā ir, ja ir vads iesprausts... Itkā, ir dzirdēts, ka ar wifi tomēr ir sūdīgāks nets.. bet nu, tas ir tā- viena tante teica.. btw, interesanti, no kurienes tas tv nāk. Man tas fails jau ir pāris gadus un tikai tagad ienāca prātā tāda doma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 nu tad pateste un pasaki, kas izdevas man uz viena un ta pasa kompja tikai netus pasledzu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 (edited) Man tas TV iet kādu minūti ideāli un tad sāk gļukot p.s. 4mb/s ltc nets EDIT: pc un nets no vada. EDIT2: izmēģināju uz portatīvā caur wifi, tur pat 3sec nepagāja, kad sāka gļukot. Domāju, ka internets tomēr vainīgs. Nezinu, tiešām gribētos dzirdēt no kāda gudrāka. Edited May 23, 2012 by Zorg`s Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted May 23, 2012 Author Report Share Posted May 23, 2012 kabelis vai wifi? Nu hz, tur ir kaut kāds prikols, kā to var salabot. Jo kā tad, man uz lielā pc viss strādaja ideāli, bez gļukiem, dikti reti vnk nokārās..un bija jāpārstartē, bet blakus uz lapša gļukoja... Vajag kāda gudraka cilveka padomu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 atmetat kāds to failu plz pm, k? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now