Jump to content
GIGN Forum

Austiņas Spēlēm Līdz 35Ls


cash^
 Share

Recommended Posts

Kāda būtu prātīgākā izvēle gaming austiņām līdz 35Ls? Obligāti jābūt mikrofonam. Vēlams, lai arī klausoties mūziku, nebūtu sajūtas, ka sēdi mucā. Pēc basiem nedzenos, pārsvarā klausos 60 - 80's rokmūziku.

Link to comment
Share on other sites

Labāk paņem def PHILIPS austiņas (tādas kā eļikā) un turēs ilgi un diezgan laba skaņas kvalitāte. un ja eļikā viņas ilgi turās , tātad tas ir rādītājs ka izturība ir super! + ieekonomēsi naudu. tikai mic nenāk līdzi,bet to jau kādā 636 var paņemt pa divīti =)

  • Like 2
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Es neesmu informēts, kādas tagad Steelseries austiņām cenas, bet es pieļauju, ka var dabūt pa 35 LVL ar visu skaņas karti un mikrafonu. Neko sliktu par šīm ausīm nevaru teikt ir bijušas divas, abas ir normāli kalpojušas tikai vienas man nofiņija un otras turpina lietot Dominix :)

Vari Dominixam uzjautāt vai viņam viss normāli šancē...

Link to comment
Share on other sites

http://store.sony.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&partNumber=MDRXD100

Man vēl joprojām ir šīs ausis, kuras tu pats man ieteici pirms gadiem 4. Kritušas ir reizes 50, bet defektu nekādu. Perfektas austiņas pa 15ls.

Priekš kam tev mikrafonu pie ausīm?

Link to comment
Share on other sites

http://store.sony.co...Number=MDRXD100

Pēc ~2.5 gadu lietošanas vadi bija tik daudz reizes locīti, ka kaut kas aizgājis ciet un skanēja tik viena auss un diezgan slikti izolēja apkārtējās skaņas.

Patreiz tiek lietotas http://www.dateks.lv/cenas/74/19699_philips_shp2000.php. Tīra skaņa klausoties mūziku(basi var būt bik labāki) + teicama skaņas izolācija. Spēlējis ar viņām neesmu neko,nevarēšu palīdzēt. Manuprāt, cena atbilst kvalitātei, bet ja kas nobrūk tik pāris latiņ zaudēti. Var tās pašas atrast lētāk nekā dateksā.

Par mikrofonu labāk ņemt atsevišķi, pie PC izmantoju http://www.dateks.lv/cenas/74/32458_logitech_microphone_usb_desktop_digital.php cik ir dzirdētas atsauksmes no otra gala,tad skaņa esot dzidra,kā arī diezgan labi filtrē apkārtējo troksni.

  • Downvote 3
Link to comment
Share on other sites

Es nezinu cik reizes esmu uzkāpis vadam un cēlies vienlaicīgi augšā tā kā tur vajadzētu tiem vadiem no ausīm ar varu izlidot ārā, bet vispār nekādu defektu. tpfu, tpfu, tpfu.

man ir kaut kāds imba eksemplārs gadījies. price/performance ziņā vienkārši izcilas ausis

Link to comment
Share on other sites

same as ep1dem1c. Es tik vinēju viņas pa 1sant dr.lv, bēt tagad jasāk domāt par tādām pašām. - viņam man krita, cēlos kājās ar ausīm - un tpc arī saplīsa.

Link to comment
Share on other sites

SS Syberia kalpo superduper. Vecās nokalpoja 4 gadus un tizlo roku sindroma dēļ saplēsu ausis ( skan joprojām, tikai kopā neturās )

30-35 ls pavisam mierīgi ar visu ārējo skaņas karti, skaņas regulētāju un pievienojamo mikrofonu var dabūt. Ne reizi vēl neesmu nožēlojis šo ausu iegādi. Gamingam super, mūzikai super, filmām super. Laba skaņas izolācija, labs materiāls ( ausis pēc 2h nesvīst ), kvalitāte forša un ērtas ar pēc viena vella.

Neckbands briļļainajiem ir nāve, uz to nemaz cash var neskatīties :)

P.S. statīvo vai "piekniedējamo" mikrofonu tik pat labi vari paņemt. Tu tak ausis nemetīsi ārā, ja mikrofons atstieps kātus vai mikrofona jacks sapisīsies. Tu vari prosto paņemt atsevišķu. Pie tam ņemot atsevišķi, tu pavisam noteikti nejutīsi atšķirību starp ausīm ar jau iebūvēto miķi.

Edited by DominiX
Link to comment
Share on other sites

Man ir baigais slinķis gari rakstīt, bet vajag austiņas ar mikrofonu, jo pie datora sēžu perversās pozās un mic nav kur īsti nolikt - turu uz vēdera. Salasījos labas atsauksmes par Creative Fatal1ty un vakar pasūtīju. Rīt ap 12:00 vajadzētu būt klāt, tad arī varēšu padalīties iespaidiem.

Link to comment
Share on other sites

Ausis neberž, varētu būt nedaudz platākas (pēc ilgstošas lietošanas sāk nedaudz spiest). Mikrofons labs, skaņas kvalitāte arī. Dzirdu iepriekš nedzirdētus fona trokšņus :) Overall par 17.62Ls labs pirkums. Katrā ziņā daudz ērtākas par SteelSeries 3H. Filmām un mūzikai priekšroku tomēr došu savām Philips SHP 2500 - sajūta, ka spilveni uz ausīm :shades:

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...