cash^ Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 Kāda būtu prātīgākā izvēle gaming austiņām līdz 35Ls? Obligāti jābūt mikrofonam. Vēlams, lai arī klausoties mūziku, nebūtu sajūtas, ka sēdi mucā. Pēc basiem nedzenos, pārsvarā klausos 60 - 80's rokmūziku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 Labāk paņem def PHILIPS austiņas (tādas kā eļikā) un turēs ilgi un diezgan laba skaņas kvalitāte. un ja eļikā viņas ilgi turās , tātad tas ir rādītājs ka izturība ir super! + ieekonomēsi naudu. tikai mic nenāk līdzi,bet to jau kādā 636 var paņemt pa divīti =) 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 (edited) http://www.bestpc.lv..._-p-218380.html pats izmantoju acme ir labas tikai citu modeli, der spēlēm un mūziku var normāli klausīties. Edited April 24, 2012 by B3NDE Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 Es neesmu informēts, kādas tagad Steelseries austiņām cenas, bet es pieļauju, ka var dabūt pa 35 LVL ar visu skaņas karti un mikrafonu. Neko sliktu par šīm ausīm nevaru teikt ir bijušas divas, abas ir normāli kalpojušas tikai vienas man nofiņija un otras turpina lietot Dominix Vari Dominixam uzjautāt vai viņam viss normāli šancē... Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 Steelseries nenem tas neckband ausis. Lielakajai dalai cilveku nav perfektas galvas, lai vinas normali turetos lai ari cik vinas kruti neizskatitos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 http://store.sony.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&partNumber=MDRXD100 Man vēl joprojām ir šīs ausis, kuras tu pats man ieteici pirms gadiem 4. Kritušas ir reizes 50, bet defektu nekādu. Perfektas austiņas pa 15ls. Priekš kam tev mikrafonu pie ausīm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrzombie Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 http://store.sony.co...Number=MDRXD100 Pēc ~2.5 gadu lietošanas vadi bija tik daudz reizes locīti, ka kaut kas aizgājis ciet un skanēja tik viena auss un diezgan slikti izolēja apkārtējās skaņas. Patreiz tiek lietotas http://www.dateks.lv/cenas/74/19699_philips_shp2000.php. Tīra skaņa klausoties mūziku(basi var būt bik labāki) + teicama skaņas izolācija. Spēlējis ar viņām neesmu neko,nevarēšu palīdzēt. Manuprāt, cena atbilst kvalitātei, bet ja kas nobrūk tik pāris latiņ zaudēti. Var tās pašas atrast lētāk nekā dateksā. Par mikrofonu labāk ņemt atsevišķi, pie PC izmantoju http://www.dateks.lv/cenas/74/32458_logitech_microphone_usb_desktop_digital.php cik ir dzirdētas atsauksmes no otra gala,tad skaņa esot dzidra,kā arī diezgan labi filtrē apkārtējo troksni. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 Es nezinu cik reizes esmu uzkāpis vadam un cēlies vienlaicīgi augšā tā kā tur vajadzētu tiem vadiem no ausīm ar varu izlidot ārā, bet vispār nekādu defektu. tpfu, tpfu, tpfu. man ir kaut kāds imba eksemplārs gadījies. price/performance ziņā vienkārši izcilas ausis Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 Neieteiktu tās augstāk minētās Phillips ausis. 2 eksemplāri tādi ir bijuši, neesmu mežonis, bet abām divām saplīsa plastmasa ar kuru turās ausis klāt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 same as ep1dem1c. Es tik vinēju viņas pa 1sant dr.lv, bēt tagad jasāk domāt par tādām pašām. - viņam man krita, cēlos kājās ar ausīm - un tpc arī saplīsa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 (edited) SS Syberia kalpo superduper. Vecās nokalpoja 4 gadus un tizlo roku sindroma dēļ saplēsu ausis ( skan joprojām, tikai kopā neturās ) 30-35 ls pavisam mierīgi ar visu ārējo skaņas karti, skaņas regulētāju un pievienojamo mikrofonu var dabūt. Ne reizi vēl neesmu nožēlojis šo ausu iegādi. Gamingam super, mūzikai super, filmām super. Laba skaņas izolācija, labs materiāls ( ausis pēc 2h nesvīst ), kvalitāte forša un ērtas ar pēc viena vella. Neckbands briļļainajiem ir nāve, uz to nemaz cash var neskatīties P.S. statīvo vai "piekniedējamo" mikrofonu tik pat labi vari paņemt. Tu tak ausis nemetīsi ārā, ja mikrofons atstieps kātus vai mikrofona jacks sapisīsies. Tu vari prosto paņemt atsevišķu. Pie tam ņemot atsevišķi, tu pavisam noteikti nejutīsi atšķirību starp ausīm ar jau iebūvēto miķi. Edited April 24, 2012 by DominiX Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 Tas ka ausis svīst bija nopietni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 Tev nesvīst? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 Pavisam nopietni, man ar Philips SHP 2500 ausis svīda nenormāli. Audumam ausīs ir nozīme. Nu ne jau no ausīm sviedri tek, bet tas apgabals, kas zem austiņām pazūd sāk svīst... Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Kāpēc neder, piemēram, Creative Fatal1ty? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 25, 2012 Author Report Share Posted April 25, 2012 Man ir baigais slinķis gari rakstīt, bet vajag austiņas ar mikrofonu, jo pie datora sēžu perversās pozās un mic nav kur īsti nolikt - turu uz vēdera. Salasījos labas atsauksmes par Creative Fatal1ty un vakar pasūtīju. Rīt ap 12:00 vajadzētu būt klāt, tad arī varēšu padalīties iespaidiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 domāju, ka pareizi darīji. Esmu palietojis šīs austiņas un problēmas nesaskatīju, vienīgi cieši turās pie ausīm. Skaņa laba 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Dažu brīdi pat pārāk labi. Bija sanācis palietot intensīvi kādu nedēļu, ausis noberztas un nevarēju vairs uzlikt kādu laiciņu. Ieteiktu paņemt pauzes ik pa laikam, lai nesanāk kā man. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 26, 2012 Author Report Share Posted April 26, 2012 Ausis neberž, varētu būt nedaudz platākas (pēc ilgstošas lietošanas sāk nedaudz spiest). Mikrofons labs, skaņas kvalitāte arī. Dzirdu iepriekš nedzirdētus fona trokšņus Overall par 17.62Ls labs pirkums. Katrā ziņā daudz ērtākas par SteelSeries 3H. Filmām un mūzikai priekšroku tomēr došu savām Philips SHP 2500 - sajūta, ka spilveni uz ausīm Link to comment Share on other sites More sharing options...
prekkk Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 visas ta saucamas geimeru ausis ir sudi. un tas pats attiecas uz pelem ar gaisminam utt. japerk ir normalas firmas nevis tadus kuram nosaukumos ir raperi vai fatalisti Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 27, 2012 Author Report Share Posted April 27, 2012 japerk ir normalas firmas nevis tadus kuram nosaukumos ir raperi vai fatalisti Creative Tev neko neizsaka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 Creative Tev neko neizsaka? masveida plastmasas produkti kas asociejas ar maxima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now