Pensionars Posted April 23, 2012 Report Share Posted April 23, 2012 Man jau pāris dienas apollo.lv rādās kā balta lapa tikai ar pliku tekstu, kas samests vienā pusē! Visām pārējām lapām kuras apmeklēju tādu problēmu nav, tāpēc nodomāju ka apollo kaut kas nav kārtībā. Gribēju uzzināt vai tā ir problēma man vai visiem tā rāda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted April 23, 2012 Report Share Posted April 23, 2012 man vispār never vaļā 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted April 23, 2012 Report Share Posted April 23, 2012 (edited) Strādā man! Top ziņa - Sāks nepilsoņu protesta kampaņu «Aliens are coming!»(11) Edited April 23, 2012 by bon1facijs* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted April 23, 2012 Author Report Share Posted April 23, 2012 Tikko refrešoju un pirmo reiz pēc vairākām dienām aizgāja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted April 23, 2012 Report Share Posted April 23, 2012 Man bija tāda pati štele, tikai izpaudās tā, ka visas sadaļas saplūda kopā un viss bija kreisajā pusē, bet tagad jau viss šancē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted April 23, 2012 Report Share Posted April 23, 2012 Man viss ok. Gan šobrīd, gan vakar, gan aizvakar. Katru dienu lasu un viss kārtībā. Moš atsevišķiem browseriem gļuki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nigthfire Posted April 23, 2012 Report Share Posted April 23, 2012 žēll, ka iet. Laikam lielākais portāls kurā raksta vēl klāt patiesiem faktiem - fufeli. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted April 23, 2012 Report Share Posted April 23, 2012 žēll, ka iet. Laikam lielākais portāls kurā raksta vēl klāt patiesiem faktiem - fufeli. Nesajauci ar Tvnetu, dēliņ? 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts