Gucci Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Tīri cieņas pēc dabūt unban? Draugs mīļais, palasi savus postus, tad tik lieto terminu "cieņa", kurš Tev ir gaužām sveš. Veiksmīgu dienu! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nevermind Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 man patīk, ka cilvēki kas paši uzvedas diezgan neadekvāti un reti "ciena" kādu tiecas pēc cieņas sēdi! pagaidīsim ko teiks Niknais, kad teiks! Tīri cieņas pēc dabūt unbaan? Draugs mīļais, palasi savus postus, tad tik lieto terminu "cieņa", kurš Tev ir gaužām sveš. Veiksmīgu dienu! Atvainojos, gribēju rakstīt pašcieņa - es sevi necienītu, ja atmestu ar roku. Es necienu cilvēkus cilvēkus viņa statusa vai krāna garuma dēļ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nevermind Posted April 22, 2012 Report Share Posted April 22, 2012 Jums visiem 10adminiem slinkums izskatīt sūdzību? Jau 10 dienas pacietīgi gaidu, it kā jau saka pacietība - atslēga uz panākumiem, bet šeit tas laikam nedarbojas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikns Posted April 22, 2012 Report Share Posted April 22, 2012 sodien noskatiishos APSOLU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted April 22, 2012 Report Share Posted April 22, 2012 Es ar Nak3d noskatījāmies un domājam, ka wh ir. Bans paliek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nevermind Posted April 22, 2012 Report Share Posted April 22, 2012 Es ar Nak3d noskatījāmies un domājam, ka wh ir. Bans paliek. Varat savu spriedumu pamatot ar momentiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted April 22, 2012 Report Share Posted April 22, 2012 Nak3d aizbrauca, man slinkums veelreiz skatiities. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikns Posted April 22, 2012 Report Share Posted April 22, 2012 Tiko noskatijos demo.. Bet pat lidz galam neskatijos .. Ir tev kubi sakot no 13.20 kkur vairaakas epizodes. un skanas tev 0 no saana skrien tu nedzirdi saanaa parlade un nedzirdi jo ieurbies vienaa punktaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
keeeKsS Posted April 22, 2012 Report Share Posted April 22, 2012 (edited) vso - pērc unban. Edited April 22, 2012 by keeeKsS Link to comment Share on other sites More sharing options...
viinoga Posted April 22, 2012 Report Share Posted April 22, 2012 LOL! RH detected... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts