doGY Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Tourism and Hospitality Managment. Vajadzīgs kāds kurš uztaisa darbu, kursa darbu. 2 kurss. Darbs viss ir Angļu valodā jātaisa. Tēma - reāli pats vari izvēlēties un piedāvāt man. (Varbūt zini kur dabūt gatavu un ņem! vai arī pašam ir jau datorā ) ~ 25 lpp Nekas dižs nav vajadzīgs. Par samaksu privāti sarunāsim. Un itkā nederētu This is very nice place because there are red table and it is very nice and how would you like to suck my balls ? Un kā vienmēr - neinteresē citu viedokļi par dajebko tikai šo tēmu un nevajag man komentārus par labo, slinko, ļauno utt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 PM kRi, iespējams var palīdzēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Kurā skolā esi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 PM kRi, iespējams var palīdzēt. Angļu valodā diemžēl nē Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted March 21, 2012 Author Report Share Posted March 21, 2012 Kurā skolā esi ? Turība. Vissas lekcijas angliski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 Varu apjautāties zinošam cilvēkam, bet tev jāpasaka atbilstošs cipars, ar ko rēķināties Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 Nu velk uz 100Ls. Respektīvi - 4Ls par lapu. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 Es moš slinks esmu, bet par 100 latiem drukāt 25 lapas angļu valodā.. ugh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 Latviski kursa darbu cenas parasti ir ~2-2.5Ls par lapu. Vai tad angliski ir tik ļoti dārgāk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 Jau latviski reti kurš vispār prot rakstīt, tad padomā, kāds deficīts tas ir - pareiza angļu valoda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 Vo vo žel ka darbus nevar nodot, kas saturetu LV/RU/ENG, tad butu pavisam vieglak Savadak apriebies, ka doma stundu, ka tam butu jaskan LV valoda pareizak. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted March 22, 2012 Author Report Share Posted March 22, 2012 Turībā EKSĀMENĀ drīkst rakstīt šādi - This is very nice māja. vai arī šādi - This dog is BLAK 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 Ja cena ir sotaks varu apņemties laikam... kādi termiņi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeChuck Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 Es moš slinks esmu, bet par 100 latiem drukāt 25 lapas angļu valodā.. ugh. par brīvu tēmu 25 lapas jau nav nekas daudz, būs kādas 10 h darba, sanāk čiriks stundā. Manuprāt, vairāk kā pieņemami.. Bet nav jau teikts, ka tas čalis ir gatavs maksāt 100 Un jā, pilnīgi jūtu tūrisma attīstību, ja visi ir tādi čižiki, kuri tikai autsorso mājasdarbus :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted March 22, 2012 Author Report Share Posted March 22, 2012 nekādi 100 ls nebūs pat ne tuvu nē - es saku apmierina man 4 -5 un vari dot jau gatavu darbu utt..... varat reāli slēgt ciet izskatās ka ir winners, bet tie kas joprojām grib, man ir pazīstami kas labprāt arī samaksās un vēl man vajadzēs arī, takā rakstat droši private message. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts