SaS^MAN Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 Tātad šodien iegrūdu savā pc e5700 proci, viss strādā labi pa netu viss sērfojās, bet ja spēlē kautkādu spēli pēc ~15min uzmetas BSOD : hardware malfunction call your hardware vendor for support *the system has halted* Tātad man ir jautājums - kā fixot šo problēmu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 Error numuru guglē... izskatās kā 0x0000 cik ta tur skaitļu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted March 12, 2012 Author Report Share Posted March 12, 2012 Error numuru guglē... izskatās kā 0x0000 cik ta tur skaitļu... Redzi, viss jau būtu jauki, ja šāds nummurs tur būtu, tur ir tikai teksts - tāds kā augšā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 jajau ir bsod izrubi auto restartu pie kreša un noraksti kodus.. auto restartu var izrubīt spaidot F8 pirms sāk windows lādēties un atzīmējot atiecīgo opciju, vai arī pameklējot kā to izdarīt reģistros.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted March 12, 2012 Author Report Share Posted March 12, 2012 (edited) jajau ir bsod izrubi auto restartu pie kreša un noraksti kodus.. auto restartu var izrubīt spaidot F8 pirms sāk windows lādēties un atzīmējot atiecīgo opciju, vai arī pameklējot kā to izdarīt reģistros.. Ir jau man izrubīts auto-restarts, es saku, ka NAV TUR KODI rakstīti. Rekur kā skrīnā, tikai nav 3šās rindiņas. EDIT : Manas mātesplates CPU SUPPORT sarakstā NAV tas procis. Ja tāds ir tads skaidorojums, tad kapēc man viss iet, tikai ne uz lielākas slodzes? Edited March 12, 2012 by SaS^MAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 izskatās ka varētu būt ka rams gļuko un nesaprotas ātrumi kaut kādi nav biosa apdeits kas supporte to proci ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 Kāds iepriekš bija procis? Es parasti mainot proci arī pārinstalēju kompi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted March 13, 2012 Author Report Share Posted March 13, 2012 Iepriekš stāvēja e2180, pamēģināšu pārinstalēt kompi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SexySaxMan Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 Pirms pārinstalēt Windowsu iespējams bija vieglāk pamainīt atkal veco proci un paskatīties vai ir tā pati problēma? Principā, esmu mainījis procesorus, un izticis bez Win pārinstalēšanas, iespējams kā kuram procim?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoX Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Iepriekš stāvēja e2180, pamēģināšu pārinstalēt kompi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now