Jump to content
GIGN Forum

Lidošana!


Miedzinjsh
 Share

Recommended Posts

Nu tad tā, vakar tika nopriktas biļetes no UK uz LV, problēma tāda, ka izlidojam 9. martā, bet pasei termiņš beidzas 14.martā, tākā esam nopirkuši arī atpakaļ ceļam, kur jaizlido 18. martā tas sūda ryanair neļauj apstpirināt biļetes! Ko darīt? Nekad neesmu lidojis un ar kaut ko tadu saskaries.

Vel otra problēma, vārds Kristaps ir uzrakstīts kā Krstaps, piesiesies?

P.S. Neiesaku nevienam pirms biļešu sūtīšanas uzkurīt!

Link to comment
Share on other sites

http://www.am.gov.lv/london pases jautājumus pieņem tik pēc pierasksta, un cik sapratu, pasi taisa lv un tad sūta uz UK :D

slēdzam mazas derības, ka pase viņam netiks uztaisīta tik ātri/lēti :D

lāāābs.

Jātaisa jaunas pases vestniecībā. Saņemsi 6 ned. laikā, vai arī jāpasūta pa pastu vienreizējā izbraukšanas atļauja, samaksājot 7 poundi par katru un nopērkot atpakaļsūtīšanai speciālo aploksni, kā arī katram bērnam 2 bildes jāsūta. Tad var nebraukt uz vēstniecību. Iesniegumu var izprintēt no viņu mājaslapas.Šī atļauja derīga 30 dienas un saņemsi 2 ned. pirms lidojuma.
Link to comment
Share on other sites

Lab pa pasi būtu skaidrs. Tagad izdomājām nebraukt un atjaunot pasi Londonā, bet vai ir iespējams atgriezt kaut kādu naudu no tām biļetēm? Jo tomēr 100ls arī ir nauda!

Nedari to , aiznem 3-4 meneshus :)))))

Draugs kursh brauca pirms menesha , aizbrauca uz LV ar pasi kursh jabeidzas pec nedeljas. Te pat Latvija uztaisija pa 3 dienam un apstiprinaja bileti tieshi laika.

Visi kuri no darba taisija , sudzejas par to viesniecibu. Ta vispar atrodas kaut kada pagraba kur pat tualetes nav.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...