SuperRembo Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 Yo tauta ! Nu ko esam gatavi pildīt nulles deklarāciju Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 tākā man nav privāt īpašums vai 10 000 skaidrā, tad man neko nevajag darīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 euuu a ir skirba privatipasuma vertibai? nu ja teiksim ir zem 10k vertiba!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 Nu pat kā dzirdēju, ka nevajagot steigties ar deklarācijas iesniegšanu, jo noteikti vēl tiks laboti kasjaki deklarācijas iesniegšanas procesā. Man ir kaut kas jādara ja manā īpašumā ir divas mašīnas kuru kopējā vērtība ir pāri 10k LVL? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 (edited) auto jau nav nekustamais ipasums, cik sapratu tas nav jadeklare. vel man radas izcila sheeminja, ja jadeklare tikai neksutamais virs 10k, tad viss ir elementari, izsauc vertetaju, par zinamu samaksu vins novertes uz 9k, done Edited March 1, 2012 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted March 1, 2012 Author Report Share Posted March 1, 2012 Bet ja tavs īpašums ir uz kredīta ņemts ? Kuru vēl maksāt kā minimums 20 gadus, bet ienākumi mazāki nekā ikmēneša maksājumi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 auto jau nav nekustamais ipasums, cik sapratu tas nav jadeklare. vel man radas izcila sheeminja, ja jadeklare tikai neksutamais virs 10k, tad viss ir elementari, izsauc vertetaju, par zinamu samaksu vins novertes uz 9k, done Ir ir jādeklarē auto kura iegādes vērtība pārsniedz 10 000 LVL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semorka Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 (edited) Mīļā tauta. Nesarežģijiet visu, viss kas pārsniedz 10 tukštošus ir jāiesniedz nulles deklerāciju, kautvai tu kurpes būsi nopircis par 10 tūkstošiem, tev būs jāiet uz VID un jādeklarē savas kurpes! Arī kredīti, ja pieņemsim, tev vienā iestādē ir 4 tūkstoši un otrā 7 tūkstoši, tad būs jāiesniedz VID, arī ja pieņemsim tev ir vairāki kredīti kuru kopējā summa sastāda virs 10 tūkstošiem! http://la.lv/index.php?option=com_content&view=article&id=337145:kdos-gadjumos-jiesniedz-lnulles-deklarcijar&catid=82:latvij&Itemid=106 Edited March 1, 2012 by Semorka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 ok, kaa vinji taisas uzkjert, ka neesmu deklarejis? peerku no vasjas X5 par 500ls, reali izsniedzu 10k, problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 (edited) Hz kā viņi taisās kustamā īpašuma vērtību noteikt, kas vismaz +/- atbilstu patiesībai. Ja man ir teiksim kaut kāds pagājušā vai 10. gada A6, kuru esmu nopiricis no cita īpašnieka, nevis no dīlera - kāda cena būs tam? Kāpēc man deklarēt, ja es par to tā pat ik gadu maksāju ceļa nodokli un katru mēnesi obligāto octa polisi. Viņi tak nevar ņemt dīlera cenu, jo tā mašīna jau ir nobraukātu un hren zin kas vēl tur par skādi varētu būt. Edited March 1, 2012 by DominiX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reverend. Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 auto jau nav nekustamais ipasums, cik sapratu tas nav jadeklare. vel man radas izcila sheeminja, ja jadeklare tikai neksutamais virs 10k, tad viss ir elementari, izsauc vertetaju, par zinamu samaksu vins novertes uz 9k, done Tu esi ģēnijs, ar savu pilnvērtīgo ideju varēsi apkrāpt. Tik labu un foršu ideju nebiju nekad dzirdējis, žēl, ka noželojamajiem asv iedzivotājiem nav ienācis prātā - Deklarēsim vitamīnu par 9k un nemaksāsim nodokli.(Šis bija tikai debīls salīdzinājums tavai personalitātei) Romān, palasi likumus un izspried, nevis pataisi sevi par muļķi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now