Jump to content
GIGN Forum

Sūdzība - Ierosinājums


peek_peek!
 Share

Recommended Posts

Es (un domāju, ka daudzi citi) būtu pateicīgi, ja tiktu izņemta opcija lietot lukturīti, jo daudzi speciāli to izmanto, lai citiem lagotu spēle, līdz ar to spēlēšana kļūst neciešama. Vismaz man nenormāli traucē, ja kāds visu laiku slēgā lukturīti iekšā/ārā.

Ar cieņu,

peek_peek!

Link to comment
Share on other sites

Muļķīgi... tagad datori neko nemaksā. Iegādājies labāku un spēlē normāli cs. Tad jau arī vajag izņemt no lietošanas smoke grenade. Ir tādi,kas visu karti piemētā ar viņiem - un tie ir trakāki lagi.

Bet nu man vienalga. Lai spriež administrācija.

Link to comment
Share on other sites

Kaspiits - "datori neko nemaksā, tik iegādājies jaunu". ja tiešām neko nemaksātu, tad arī nopirktu jaunu, bet, diemžēl es spēlēju uz sava vecā portatīvā un man nav naudas jauna portatīvā iegādei.

Teddy - nu man jau nenāk smiekli, bet nu ja izskatās, ka lielākajai daļai tas nav vajadzīgs un liekas smieklīgs, tad droši var aizvērt :) vismaz būšu izteicis savu sāpi.

Link to comment
Share on other sites

Vienmēr taču pastāv admin-chats. Sourcu gign`ā neesmu spēlējis kādu gadu, bet tad kad spēlēju, vienmēr bija kāds saprotošs admins, kurš dāvāja kicku visiem, kas p1sa kādam spēli. Par apzinātu pimpismu, kā teikt. Flashbangi spawnā, friendly-fires, etc ..

Protams, ja pretinieks to izmanto, tad tur neko nevar padarīt ..

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...