Nightmares^^ Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 (edited) Šausmīgi besī, ka LMT uz Biti zvanot/rakstot anormāls cipars griežās. Pagājušo mēnesi iegrābos ~200īsziņās un + 10Ls Znu, ka nahuj īsziņās sūtīt tik daudz, bet nu nah jāplēš kādi 5 santīmi par tik maz simboliem. p.s. Vienādais ir sūds, man nevajag. Es ar Mūsējie dzīvojos, pagaidām lētākais variants manā lokā. Edited February 14, 2012 by Nightmares^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 LMT aktīviem SMS drukātājiem galīgi neder. Īpašā 4 vietā man piedāvāja izvēlēties kaut kādu tarifu priekš SMS, kurš bija visai smieklīgs. SMS Bums ir ok, ja jādrukā savā tīklā. Ja sarakste notiek starp 2 smārtfouniem, tad iesaku WhatsApp aplikāciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 LMT aktīviem SMS drukātājiem galīgi neder. Īpašā 4 vietā man piedāvāja izvēlēties kaut kādu tarifu priekš SMS, kurš bija visai smieklīgs. SMS Bums ir ok, ja jādrukā savā tīklā. Ja sarakste notiek starp 2 smārtfouniem, tad iesaku WhatsApp aplikāciju. ja ne whatsapp tad Viber, tas pats princips tikai pilnībā par brīvu. pēc viņu teiktā 150 milj. lietotāju, daudzi manējie arī lieto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loyality Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Tās atlaides, jau piedāvā, manuprāt, tādiem, kam ir lielisks patēriņš gan ari izmaksas. Es zvanos bieži, nerunāju ilgi, sms kā nu kuro reizi, bet pamatā pilnīgi arī apmierina Bite pa 3.50 Ls. Protams, tam kam vidēji ir vairāk, attiecīgi ir arī savādāki un labāki piedāvājumi. Un ja nebūtu bites 3.50 ienācis, vai tas par 1.50 Ls, tad šaubos vai tele 2 būtu arī tas jaunais izdevīgais variants. Iespējas ir plašas Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted February 14, 2012 Author Report Share Posted February 14, 2012 Jā, arī izmantoju WhatsAppu, līdz atklāju Viberu. Tur pat zvanīt var praktiski bez maksas, tikai tik, cik norij netu Link to comment Share on other sites More sharing options...
wOOzzY :P Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 nu skataties paši.. man ir bifri, bezmaksas zvani un sms bites tīklā un 500 bezmaksas sms uz citiem tīklīem. vairāk man nekas nav vajadzīgs un mēnesī maksāju 75 sant Link to comment Share on other sites More sharing options...
courage Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 Tikai boti sēž pie LMT un maksā ūūber milzīgus rēķinus.. Beefs mele2 ir ūberīgāki rēķini reizes 3 ja salīdzina ar lmt, bite gan ir ok http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net/photos/large/442085085.png?Expires=1329312186&Key-Pair-Id=APKAIYVGSUJFNRFZBBTA&Signature=r0k8v0M2pLaUnYovVdYpW11x9rhVO94cARorkezGCcO9Cy1Yr93J1CSGEbNU4niRIEMXfSXLrs3yRb9hbqGX4KMvY6Gh-~AUc6heu1lb6K-ohLBw5rB~A0VKaaTVRbZ1V-MUXLvJZE2mStpslbuI0W71usOKqBnOnuYcNmGVAss_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 man pohuj, izmantoju Lebara, zvanu uz LV parastajiem par santiimu minuutee! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted February 15, 2012 Author Report Share Posted February 15, 2012 un? Te neiet runa par jūsu UK operatoriem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 hmm, iespējams kādam ir informācija par foršiem pieslēgumiem saistībā ar arzemēm. Intresē tieši Itālija,Holande,Serbija,Lietuva,Polija,Čehija,Vācija,Francija vajag izdarīt tā, lai par ienākošajiem zvaniem nebūtu jāmaksā. Pašlaik tiek izmantots airbaltic piedāvātais travelsims, bet atkal kasjaks ar diviem telefoniem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 dual sim telefons Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted February 16, 2012 Author Report Share Posted February 16, 2012 Kāds zin uz kurieni viņiem sūtīt to iesniegumu? Sūtīju viņiem uz [email protected] ar jautājumu uz kurieni jāsūta, bet atbildi neesmu saņēmis jau 2 dienas... Varbūt jāsūta uz to pasu [email protected]? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 tak piezvani uz 8000076 un pajautā Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted February 16, 2012 Author Report Share Posted February 16, 2012 Viss kārtībā, atbildēja beidzot. Jāraksta uz to pašu emailu, ja nu kādam interesē un pievienot klāt vajag IMEI kodu vai telefona numuru Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 Atraksties šai pašā tēmā cik ilgā laikā viņi to telefonu atbloķē. Man viens vecs kaksis tā kā jau pasen bija jāatbloķē uz visiem tīkliem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted February 16, 2012 Author Report Share Posted February 16, 2012 (edited) Rītā sūtīšu došu ziņu EDIT: Tikko nosūtīju. Gaidam atbildi. Edited February 17, 2012 by ep1dem1c Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted February 20, 2012 Author Report Share Posted February 20, 2012 Tātad, pirms 20 minūtem telefons ticis atbloķēts Un jā, atbloķēt šādi caur e-mailu var tikai iPhonus, pārējie telefoni esot jānes uz iestādi Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 Skaidrs, es jau domāju, ka sliņķu variants ies cauri Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted February 20, 2012 Author Report Share Posted February 20, 2012 Pircejs lika iekšā savu ZZ karti, bet viņam zonu neķēra, moš tur gļuki kaut kādi, bet nu čalis tikuntā paņēma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now