Jump to content
GIGN Forum

Ban


romcik
 Share

Recommended Posts

Ja es varu noperk un banu man nav zel 2.50 par to unbanu es varu nopirk un nerakstit nekadus forumus.. Es parasti rakstu jo es gribu patiesiba butu lai vis godigi budu a te sanak ta ka 4akare tikai

Kada nafig forumka??? Tu Kas Ir portativajs dator? Tu zini kur ar pirkstu vadit? Vot ar to es speleju un tas saucas MLITIFINGER (Для тех кто в танке обьесню multifinger это где на портативки вадить пальцем) Tagad tev saprotams???

Geronimo все знают что это такое multifiger !!!! и причем тут multifinger counter strike это multifinger место мышки. Мои тебе совет иди лучши учи уроки!!! Mozet Potom Paimew wto takoe Multifinger

Link to comment
Share on other sites

Da labi.. Atkal nopircis unban un atkal man prasās likt banu, šoreiz gan to nedaru.

Tikko spēlētā cpl_mill. Lūk, demo iedošu pats. Skatīties raundus, kad komandu rezultāts ir - CT 7:0 Ts, CT 8:0 Ts, CT 9:0 Ts. Tālāk demo nemaz pats neskatījos, jo apbrīnoja šī džeka drosme un nepadošanās. Ieteiktu šos 3 raundus skatīties slow motion, lai iegūtu lielāku kaifu par rom4as auto-aim. Domaju, ka šīs 5-10 minūtes nav daudz prasīts no gign adminiem.

Link to comment
Share on other sites

Mcaa es tulit istaiwiwu video ka es speleju uz multifinger

Saksim ar pavisam vienkāršu lietu ir tik grūti ielikt tos 3 demo ,bet vot padsmit postus ar prosta sūdu nav grūti tev drukāt ?!

Laikam jārunā tavā leksikā lai tu saprastu.... Nahuj bleg tu jau pirmā reizē neieliki demo un klusiņām visu nenokārtoji?

Labi nav tev nav žēl tās naudas.... Tev ko naftas kompānija pieder ? būtu iztērējis mazliet laika ielikot 3 parastus linkus un ietaupītu gan naudu , gan uzreiz tevi liktu miera.

Link to comment
Share on other sites

Manuprāt, kāds ir izcūkojies ar viņa niku, jo čalis spēlē ilgi, nekad nav bijis nekas aizdomīgs viņa spēlē. Uzmetīšu aci IP adresēm, no kādām spēlējis.

28 reizes pievienojies ir no kaut kāda ne pa tēma non-steam spēles, no cita pieslēguma IP adreses, manuprāt tas vien varētu liecināt, ka tas ar čītiem varēja nebūt viņš. Ja būtu gājis pie kāda cita tītara spēlēt, tad stipri šaubos, ka izdomājot pačītot, nāktu ar savu niku iekšā, turklāt reģistrējot niku ir iespēja uzlikt, ka ar niku var nākt visi pēc kārtas iekšā, līdz ar to, ja ņem vērā, ka viņš nav latvietis un loģiski būtu, ka šādas opcijas nemaz nebūtu, to ir iespējams palaist garām. Kā jau minēju, šajos pāris gados nekad neesmu manījis viņam čītus, tā ka neticu, ka čītojis ir viņš. Turpretim, jūs te paši viņam diršat virsū par pirmā bana demo un vēl kaut ko, ja cilvēks nav bijis serverī, tad arī nezin, kuru demo ņemt. Un ja reiz viņš ir čītojis arī tad, kad mcaa bija serverī, lika demo iekšā, tad stipri šaubos, ka viņš nebūtu centies tāpat "apmuļķot" arī pirmoreiz, cerot izbraukt cauri sveikā.

Kopumā, domāju, ka te ir izvērtusies baigā diršana, kāds ir paņēmis viņa uzkrāto experience, lai pačītotu ar jau esošiem leveliem. Turklāt, ja reiz pēc visa šī "bezpriģela" cilvēks ir nopircis unban, tad vajadzētu arī likt viņu mierā. Protams, ja tiek pieķerts čītojot, tad banu, kas ir pašsaprotami.

Plikais, pats ar saviem sūdainajiem postiem te neesi labāks. Turklāt, Rom4a nav no tiem, kas bezjēgā te lamātos.

Un, by the way, ja skatīsies demo uz kaut kādiem palēninājumiem, tad katram otrajam saskatīsi kaut kādus autoaimus! Tas pats, kas skatīties demo ar wh.

Edited by Lumpy
Link to comment
Share on other sites

Nu Mcaa Turi Video ja neticei!

skaties

Manuprāt, kāds ir izcūkojies ar viņa niku, jo čalis spēlē ilgi, nekad nav bijis nekas aizdomīgs viņa spēlē. Uzmetīšu aci IP adresēm, no kādām spēlējis..

Paldies Tev Lumpy yo tas var ari but buwu loti pateicigs!!!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Lupis молодец хоть один отозвался норм! и вот сматрити видео и не пиздити что он wh!

Manuprāt, kāds ir izcūkojies ar viņa niku, jo čalis spēlē ilgi, nekad nav bijis nekas aizdomīgs viņa spēlē. Uzmetīšu aci IP adresēm, no kādām spēlējis..

Lumpy просто уважуха тебе! один из норм админов хоть есть!

Link to comment
Share on other sites

Ko jūs vārāties par wh? Cik atceros, tad bana iemesli nav wh, bet gan auto-aim. Video ir pārāk īss, lai redzētu, kā tu šauj ar ak vai m4a1. Šeit tev tēmeklis nelec no viena spēlētāja uz otru, kā tas ir cpl_mill demo, tāpēc joprojām īsti neticu.

Lumpy, varbūt es kaut ko nesaprotu, bet tā..

1. Rom4a ienāk serverī, spēlē, iziet ārā.

2. Es ar xlast paskatos viņa ip, nokopēju.

3. Uzlieku banu uz iegūto ip.

4. Rom4a nāk forumā ar konsoles informāciju, ko ieguvis slēdzoties klāt war3. + tā pati ip ir viņam forumā.

Es šo saprotu tā, ka tie nevar būt divi dažādi cilvēki no dažādām vietām.

Un tā vietā, lai skatītos ip, manuprāt, lietderīgāk būtu noskatīties mill demo, kuru viņš spēlēju tūlīt pēc trešā nopirktā unban.

Link to comment
Share on other sites

nu ko .. man tagad slinkums Aizmukushajos chiiteros mekleet bet nu tur pirms kaada ~gada bija reports par rom4u ar aimu kad vinjs naktii speleja,es iegaaju serverii un teicu ka metisu votebanu , chels teica ka tas bija tikai 1reizi un sorry kjipa. uzliku toreiz voteban uz 30min un viss. peectam viss itkaa bijis ok. rom4a tak ir war3 drots. katru meenesi sakachajis 10levelus .. tauta vinju arii zin. nebuutu vinjam ponts tagad ar aimu shaut..

Link to comment
Share on other sites

Es nesaprotu sekojošās lietas.

rom4a

1) Kāpēc nevar normāli, sakarīgiem teikumiem uzrakstīt,kas ko un kā ?

2) Ja tev vieglak ir (un noteikti ir) izteikties krievu valodā, tad tā arī dari. Varbūt ne kirilicas burtiem,jo ir tā,ka daudzi nemāk lasīt, bet kaut latīņu burtiem.

3) Kāpēc tev tukši jāmuld. Konstruktīvi uzraksti, kas ko un kā. Atceries, ka šis nav ne krievu ne igauņu ne vāciešu serveris. Katram serverim ir savi noteikumi. Izlasi - iegaumē,lai nav pārpratumi.

4) Ja nevari atrast demo, ja tiešām kāds čītoja ar tavu niku - tad normāli pajautā adminam,kas tevi nobanoja,lai ieliek demo iekšā, lai pačeko ip adreses utt.

Ja esi nopircis unban, tad viss ok, spēlē tālāk - čītosi - būs bans. Es gan tagad sakšu ticēt Lumpy, jo viņš tomēr te ilgi spēlē un zin tevi +/-. Ja arī kāds cūkojās ar tavu niku - varbūt laiks nomainīt ? Vai arī nomaini paroli nikam... Problēmu jārisina konsturktīvā ceļā. Un tie visi bļeģ,nahuj utt ir galīgi lieki. Dažreiz jau var, bet nu ar mēru.

Veiksmi.

Link to comment
Share on other sites

Es ar prieku samainitu niku bet es jau sen speleju ar vinju apmeram 5 gadus..es rakstiju konreti kas man notika bet kamer admini tiks ar to problemu paies ilgs laiks. man parasti patik spelet cs es jau serveri war3 speleju ilgi tautis pat var pateik un pa pariem stundam speleju war3.. Man skyStars nonema wo banu jo vinjw saprot ka mcaa ir netiesisgs. tapac pat kautkads speletais man nonem banu....Mcaa neticeja ka es speleju ar multifinger es iedavu video lai skatas kada atwkeriba ka es wavu vinjw neticeja ka es speleju video ir redzams ka es speleju ar multifinger un viss! ja ta sak tad sanak es no visas pasaules esmu viens tads kurw speleju ar multifinger counter strike!

Link to comment
Share on other sites

Demo, kur rom4a saņēma no manis banu un par ko ir šī sūdzība. 2012.02.07 23:34 - fy_iceworld

Vakar, nopircis unban, atkal gāja serverī un spēlēja de_cpl_mill mapē. Demo šeit. de_cpl_mill mapē skatīties raundus, kad komandu rezultāts ir - CT 7:0 Ts, CT 8:0 Ts, CT 9:0 Ts.

Link to comment
Share on other sites

Iceworld nekāda aima nav. - paskatīšos vēlreiz iceworld demo. Pirmajos 3-4 roundos, ko rom4a spēlēja, aim nebija. Nemanīju, ka vēlāk šamais vēlreiz ienāca - tur aims skaidri un gaiši redzams.

de_cpl_mill kartē aims ir.

IP bija tie paši viņam tajās kartēs?

Edited by Lumpy
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...