Jump to content
GIGN Forum

Palidziet Atrast Vienu Speli Pc


SuperRembo
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

Gribējas vienu savu bērnības spēli atrast, tiešak pašu pirmo spēli ko pats uz PC dabuju :).

Ko par spēli varu pateikt, gads līdz 2003, jaunāka vina to4 nebūs, jo tas bija 7 klasē kad pie ši tiku.

Speles galvenie varoņi ir 2 frontes, Truši un Cūkas, darbība notiek viniem tankos, kur var lielu tanku armiju savakt, ja nemaldos cīņa notika par naftas krājumiem.

Ja pareizi atceros žanru, tad tā bija stratēgijas spēle, kur ar savu tanku armiju vizinies un meklē pretinieku.

Varbūt kāds var izpalīdzēt kaut vai ar spēles nosaukumu :)

Edited by SuperRembo
Link to comment
Share on other sites

Es arī cenšos atrast vecu bērnības spēli, ko spēlēju uz playstation 1. Stratēģiskā spēle, kur pārsvarā savā starpā cīnījās dažāda veida bruņumašīnas, tanki (daudz un dažādi), bet bija arī kājinieki. Būves ja nemaldos taisīja mašīna, kas bija arī resursu pārvadātāja. Savukārt resursus ieguva pumpējot naftu no zemes, bija jāuzceļ tāds pumpītis uz vietas, kur tas iespējams. Un, ja atmiņa neviļ, tad bija arī iespējams no kaut kādas tur stacijas atsūtīt papildus vienības uz savu bāzi.

Tas arī viss.

Link to comment
Share on other sites

demo versija kam? Uz playstation vispār bija demo versijas? Stipri šaubos par to demo versiju, kaut arī izgājis es viņu nebiju, vienmēr nevarēju tikt tālāk par vienu līmeni.

Vispār pirmais līmenis bija tā, ka mana bāze bija kreisajā mapes pusē un pretinieku bija labajā, kas bija tur pat aiz ceļa, kas gāja pa vidu starp bāzēm.

Link to comment
Share on other sites

kas pa krossfire?

Jā, esmu pārliecināts! Dune ja nemaldos harvesters vāca kaut kādus krāsainus sūdiņus, bet tajā spēlē bija jāuzbūvē uz melna punkta kartē naftas sūknētājs un īsti neatceros vai resursi uzreiz pienāca klāt, vai bija no tā sūkņa jāved uz bāzi.

Link to comment
Share on other sites

Es arī atceros vienu uber vecu dos spēli. Galvenais varonis bija tads kā rembo un viņu varēja vadīt. Skats 2d no augšas (nu uz viņa galvu). Atceros, ka tur bija tāda dēļu grīda un ka čalis varēja šaut ar bultām.. tas arī viss ko atceros.. LOOOL!

Beefs

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...