^Ali^ Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 http://cs.ilva.lv/forums/viewtopic.php?p=10264#10264 Nja gandriz apraudajos no smiekliem + vel ieraugot saziedoto summu tur vares nopirkt vesalu 256 bm ram moduli Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 Ali beidz, p00p ir laaga dzeks, ceru kad savaks nepiecieshamo summu Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 p00p norm dzex Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted December 16, 2005 Author Report Share Posted December 16, 2005 Stipri shaubos no sakuma ir jaiegust popularitate un tas ka cilveki zina par ko maksa un ka viss tiesham tiks iegadats Un serveris iet uz augshu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 nu nez, varbuut man taa ir vienam pasham, bet man tam seerverim regulaari raada, ka pings ir 500+, pat neesmu tur meeginaajis speleet man jau taa pa vakariem ir forsh pings 150+, bet tas taa + veel pielusoju to seervera pingu un esmu iistaa lagodromaa veelu veiksmi savaak naudu, domaaju, tas buus 10x gruutaak kaa gign, bet lai veicas! P.S. es p00p vietaa savaaktu naudu un tad insceneetu savu naavi, protams, peec tam nopirktu daudz saldeejumu un sulu. bet priekshkam? priekshkam, priekshkam, lai vareetu uztaisiit saldeejuma kokleiljus un dzert tik daudz, kameer paliek slikti Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOLFY_S Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 ali normals servs, normali uzspelet var... sad tad ielago, bet tik un taa... ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 nu ielago tur labi. tur mums arī savas aizķjeršnās ir bijušas, sakarā ar to, ka es ar gludekli adminējam kā kārtīgi cilvēki piem gludeklim pārmet to, ka viņš slapo cilvēku, kurš neiet c4 atmīnēt, bet žurko. un citi gadījumi :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 slow hand, ar kaadu niku tu speelee cs gignaa, neatminos tevi redzeejis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 Es gan domāju ka ar laiku savāks nepieciešamo summu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 nu jaa savaaks! tur jau nav teikts cik vinjiem jasavac! vajag servera uzlabojumiem! mosh vajag 20 ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 slow hand, ar kaadu niku tu speelee cs gignaa, neatminos tevi redzeejis kur es esmu teicis, ka speeleeju uz gign? tur prieksh maniim skills pa augstu, es tur tikai varu ieiet un nokaast, da labi, nav tik traki, vienk. man tas provaiders taads forsh, nav jeega iet gign un bojaat citiem speeli ar savu 150+ pingu un neesmu registreets, takaa manu vietu peec 10min (veiksmes gadiijumaa) ienem registreets players un tad es parasti pie sevis kaut ko rupju pasaku un sabojaaju vienu nervu shuunu nu pedeejaa laikaa man tas pings taads superiigs, es tagad esmu apneemies celties 8 no riita un speeleet cs, kad pings veel nav augsts, tikai nevaru to paveikt... es esmu nolemtais... P.S. Gain Fast - Kliedz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 vispaar var speeleet arii naktiis. a par niku - ej pastraadaa, pakraaj kabatas naudu un noziedo 10ls, buusi regots ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 jaa shii servera admini ir vienkaarshi burviigi.... saakot no Janx[LV] beidzot ar imagine! http://cs.ilva.lv/forums/viewtopic.php?t=1043 Variet palasiit ja nav ko dariit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 man ar ir viedokliitis par shito ziedoshanu, bet taa kaa vakar nebija laika, shodien nav laika un vareeshanas, tad laikam vinjsh izpaliks, bet lielaa doma taada: Latvijaa ir daudz pidinju Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 Kipa gign vienigais servers kursh vac naudu serverim un tagad visi parejie noskatijas un dara to pashu, lol, jums pashiem smiekli par sevim nenak, ja vinjiem ir vajadziga nauda serverim tad vinjiem ir visas tiesibas vakt ziedojumus. Ali & Gludinataj ble jus amuri esat ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 Kipa gign vienigais servers kursh vac naudu serverim un tagad visi parejie noskatijas un dara to pashu, lol, jums pashiem smiekli par sevim nenak, ja vinjiem ir vajadziga nauda serverim tad vinjiem ir visas tiesibas vakt ziedojumus. Ali & Gludinataj ble jus amuri esat ! awwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted December 17, 2005 Author Report Share Posted December 17, 2005 Citeju 'Uzreiz rodas jautājums - "Kāds man no tā labums?" Atbilde ir vienkārša - cieņa un mīlestība no vadības puses.. Ēēēm , ai nu labi , vēl title "Donator" forumā un ziedojumiem virs kādas konkrētas naudas summas, teiksim, 5 LVL, arī slots. " Un Gign Kaads ieguvums tev, ja tu ziedo naudu? sanjem slotu iegusti respektu adminu aciis Em vai tiesham nesaskati liidziibu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 Citeju 'Uzreiz rodas jautājums - "Kāds man no tā labums?" Atbilde ir vienkārša - cieņa un mīlestība no vadības puses.. Ēēēm , ai nu labi , vēl title "Donator" forumā un ziedojumiem virs kādas konkrētas naudas summas, teiksim, 5 LVL, arī slots. " Un Gign Kaads ieguvums tev, ja tu ziedo naudu? sanjem slotu iegusti respektu adminu aciis Em vai tiesham nesaskati liidziibu? nu un ? Kaut kas jau ir jasaņem pretī par to ka noziedo vai ne ? un ko tad citu varētu saņemt kā ne slotu un cieņu no vadības puses. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 wo wo , ko tad vinji citu var piedavat. Tas ir parsvara vienigais ko kads servers var piedavat ziedotajam. Protams Dole ir iznjemums kur pa 5ls dabon xb tiesibas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 piemeeram, par ziedoshanu vareetu pieskirt kaada ietekmiiga administratora autograafu vai plakaatu ar Ziemssveetku noskanjaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 Kaut kas jau ir jasaņem pretī par to ka noziedo vai ne ? luuk tieshi shis ir tas iemesls, kaapeec rakstiiju, ka Latvijaa ir daudz pidinju... Vienkaarshi muusu tauta veel nav sapratusi vaarda "ziedot" noziimi. Man shkjiet, ka taa noziime bija "dot kauko neprasot kauko pretii". Es kaukaa uzskatu, ka ir veerts ziedot kaukam, kas tev patiik. Bet nee, Latvijaa taa nav... Ja jau tu "noziedo", tad jau tev vajag kauko pretii. Un tad nu ir daudzi, kas ziedo tos "obligaatos" 10Ls, lai tikai dabuutu slotu. Un kaapeec ziedot vairaak, ja jau slots ir dabuuts? Es jums pateikshu kaapeec... Taapeec, ka nekas nevar pastaaveet bez naudas. Protams, pashlaik runa klaajas tikai par servera nomaksu (kas starpcitu veel nav pabeigta), bet peec tam, kad tas buus nomaksaats (un ljoti lielu dalju buus nomaksaajushi tieshi GIGN paarstaavji), tad jau vairs nevarees prasiit ziedojumus. Bet padomaajiet no taadas puses, cik GIGN paarstaavji ir veltiijushi laiku shim serverim? Vai tieshaam jums shkjiet, ka tajaa laikaa vinji nevareeja dariit kauko, kas nestu arii ienaakumus? Vai tiehsaam jums shkjiet, ka wormam visu muuzhu neapniks njemties ar serveri? Ir jaasaprot, ka vienu briidi GIGN working team pateiks "Sorry, dzheki, bet mums tas viss ir apnicis", jo taa ir, ka vienu briidi pat vismiiljaakaa nodarbe (GIGN krukjiishana un upgreidoshana) var piebesiit, ja tajaa veel ir jaaiegulda sava nauda. Nevar visu muuzhu paartikt no "GIGN ir viens no labaakajiem serveriem Latvijaa", jo no plika "paldies" jau nepaeediisi . Katraa zinjaa, ceru, ka shis viss lika kaadam aizdomaaties utt. Es neveeleejos nevienam braukt augumaa, bet nu taa laikam sanaaca... Es neveeleejos arii paariet uz GIGN piemeeru, bet vienkaarshi es redzu, kas te notiek, taapeec varu labaak aprakstiit situaaciju. Uz GIGN naakotni cerot, Pain Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted December 17, 2005 Author Report Share Posted December 17, 2005 Labi peace varbut man tas ilvas ... nepatika tapec ka es vispar ienistu kopetajus un Visus tos *** kas kauko kopee no citiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 (edited) Labi peace varbut man tas ilvas ... nepatika tapec ka es vispar ienistu kopetajus un Visus tos *** kas kauko kopee no citiem nu lol, tad jau tu ieniisti prakstiski visu pasauli un mani tai skaitaa, es parasti no viena dzeka kopeeju visaadus materiaalus maaciibaam es zinu vienu vietu, kur ir daudz kopeetaaji, varam pa nakti ielauzties un ar beisboleneem visus tos aparaatus sadauziit P.S. katrs muusdienaas vaaraas kaa maak, nekas pretlikumiigs jau tur nav, nevienu jau nespiez ziedot to naudu, tas ir no briivas gribas. gribi ziedo, negribi neziedo, bet speelee shaa vai taa! (runa iet par ilvu) Edited December 17, 2005 by slow hands Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 Nu bet ja tev piemēram patīk spēlēt kādā serverī un tu gribi noziedot ir tač patīkamāk saņemt kaut ko arī pretī Tas ir tāds kā + kas piedod vēl lielāku velmi ziedot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desteny^ Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 Nu bet ja tev piemēram patīk spēlēt kādā serverī un tu gribi noziedot ir tač patīkamāk saņemt kaut ko arī pretī Nu psc, tu laikam vel joprojam nesaproti ko pain rakstija! tisham Latvieshi var but gudri un pat ljoti stulbi ta ka vinsh! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts