SAMPO Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 Tā kā manai mīļajai sievietei tuvojas jubileja. Gribēju uzzināt vai kāds nezin kādu labu, samērā lētu ziedu vairumtirdzniecības bāzi Rīgas teritorijā, un arī aptuvenās cenas sarkanām, lielām rozēm. Pats zinu vienu teikā, adresi neatceros, bet varbūt kāds zina kādu citu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 Esmu dzirdējis ka jāierodas centrāltirgū 6šos no rīta.. bet tas noteikti ir BS... Beefs 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaupo Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 (edited) Pretī Ceļu pārvaldei otrā pusei, Aiz lielās ēkas, agrāk tur bija kaut kāds logu uzņēmums un tur ir kaut kādas plastmasas cauruļu un drenāžu pardotava, http://maps.google.c...010013,0.033023 Nu manliekas centrāltirgū arī ir overpriced un vēl tagad āra temperatūrās.... Edited January 29, 2012 by Kaupo Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAMPO Posted January 29, 2012 Author Report Share Posted January 29, 2012 Esmu dzirdējis ka jāierodas centrāltirgū 6šos no rīta.. bet tas noteikti ir BS... Beefs Paskatījos google, un tur arī bija minēts šis fakts. Laikam tas ir, tas "nakts tirgus". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 Esmu dzirdējis ka jāierodas centrāltirgū 6šos no rīta.. bet tas noteikti ir BS... Beefs Tas ir nakts tirgus ( ir ari darzenju nakts tirgus ) bet tieshi ziedu nakts tirgus strada vasara. Principa nekada diržā atskjiriba nebus cenu ziņā tajas bāzēs... ja tev butu ziedu firma tad butu letāk un tā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 Cēsu ielā agrāk bija ziedu bāze, bet vai tagad ir - nezinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 ZInu bāzi aiz mūkusalas apļa jūrmalas virzienā... kad nobauc no apļa pirmais pa labi pagrieziens un iekšā pagalmā (jūrmalas virzienā NO APĻA nevis no tilta) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now