Nevermind Posted January 24, 2012 Report Share Posted January 24, 2012 (edited) Viss ir labi. spelēju minecraft. Šodien atkal, eju launcheri, ievadu username paroli, eju iekšā, rāda cannot connect to www.minecraft.net, parbaudu internetu, nekas nemainas, izdžēsu .minecraft folderi, nekas nemainas... Ie eju www.minecraft.net, logojos iekšā rāda, server has experiated(Kaut kā tā xD) un tad izvelies allow / reject,(ar Opera) izvelejos vairakas reizes katru, tik un ta neiet.. tagad ar chrome majaslapa var ieiet, bet loginojoties, rada ka tada lapa neeksiste, parinstaleju windows, - un tas pats, neiet minecrafts :/ kāds zin ko darīt? man ir pirkts minecraft protams. pec tam ir izdevies ielogoties, parbaudiju parole pareiza... lejā. shita rada kad caur hromi iet minecraft.net lejā. ta rada kad ieiet minecraft Edited January 24, 2012 by Nevermind Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenox Posted January 24, 2012 Report Share Posted January 24, 2012 Uz ātru roku atradu šo - links. Varbūt palīdzēs. Nav vieglāk ar googles palīdzību meklēt uz šo problēmu atbildes? Šaubos vai te ir pietiekoši daudz cilvēku kuri spētu tev palīdzēt šajā jautājumā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nevermind Posted January 24, 2012 Author Report Share Posted January 24, 2012 (edited) Uz ātru roku atradu šo - links. Varbūt palīdzēs. Nav vieglāk ar googles palīdzību meklēt uz šo problēmu atbildes? Šaubos vai te ir pietiekoši daudz cilvēku kuri spētu tev palīdzēt šajā jautājumā. Es nemaz nesapratu ko, lai isti mekle guglē, man bija vnk wtf? ;D Holy crap it worked lol. He just means your computer's date and time. For whatever reason, my date was on the 24th..I don't know why. So yeah, thanks! Varat vērt ciet šo topiku atbilde 10 minūtēs Edited January 24, 2012 by Nevermind 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted January 24, 2012 Report Share Posted January 24, 2012 btw gz ar 11 111 threadu shajaa spama, labaakais tas, ka nepareizajaa sadaljaa postots Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 Man arī citreiz tā ir, bet es pieļāvu iespēju, ka vaina ir nevis manā pusē, bet gan viņiem. Jo pēc kāda laika, citreiz lielāka - citreiz mazāka, var turpināt spēlēt kā līdz šim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now