Jump to content
GIGN Forum

Pietekums War3 Serverim.


B3NDE
 Share

Recommended Posts

Mani sauc Rihards, dzīvoju nu jau pāris gadus Rīgā, trenējos boksā.

Vecums : 21 gads

Nodarbošanās: students

Pieredze csā: cs spēlēju nu jau 8 gadus sāku spēlēt vēlu priekš tā laika jauniešiem, no sākuma nepatika tagad riktīgi zipāju, kad ir brīvs laiks.

Laiku pa laikam ieeju gign css serverī ir iepaticies, pirms tam nespēlēju, jo dators "nevilka".

Labums: būs viens admins, kas serverī katru dienu pavada 2-3h, brīvdienās dažreiz 6. Ir adminēšanas pieredze. Vēlos palīdzēt gignam, jo pašam dažreiz riebjas, ka serverī ir spēlētāji, kas nemēģina pildīt misiju vai norace čaļi, kas pat nezin kā šaut vai ar kurām pogām jākustās.

Kad sāku šeit spēlēt tādi tikai banoti/kickoti ar attiecīgu iemeslu.

Spēles laiks: darbadienās laikā no 17-23, brīvdienās kā uznāk luste cikos pamožos varu nospēlēt 6 un pat vairāk stundas ja nav nekādi plāni.

STATI: http://stats.gign.lv/war3ps/player.php?id=415

NIks ir reģistrēts.

Admini kas atbalsta nav, reti tādus satieku serverī, bet nu ja arī ir neuzbāžos ar prasību "iedo man rec forumā"

Vēlos iegūt xgag/slap/slay/kick un arī ban, jo bez ban flaga admins ir tas pats, kas akls ceļu policits.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

PANZ3r lieku ANTI. Tikai un vienīgi 1 iemesla pēc - ļoti rupjš cilvēks, kas nerespektē citus spēlētājus. Mūžīgi lamājās, apsaukā. Izmanto visu lamuvārdu vārdnīcu visā tās krāšņumā.

Ja katru reizi nevajadzētu klausīties kāds es un citi spēlētāji kretīni esam (maigi sakot), tad liktu REC, jo labi spēlē un fiška strādā. Ir samērā bieži serverī.

Ļoti šaubos vai gign serverī ir nepieciešams admins, kurš nevis veido kārtību un ir paraugs citiem, bet gan klaji noliek, līdz pedējam, citus spēlētājus. Ja var pierādīt, ka spēj normāli komunicēt ar citiem spēlētājiem un pa mic bļaut arī pamatotas, sakarīgas frāzes, tad nākošo reizi liktu rec.

Bokss ir laba lieta, bet nesaprotu, kur tevī ir tāds naids un spēks pēc trenniņa vēl tā psihot. MAn pēc trenniņa ir tāds miers un čiliņš.

Edited by Kaspiits
Link to comment
Share on other sites

PANZ3r Tu un admins?! Beidz dzīt jokus!Fragers,dd2,aztec,dd2,aztec,mby kadreiz nuke,tas ir tavs maplists!Rupeklis,nervu kamols! ANTI!

P.s Galvenais,ka vajadzēja uzraksīt,ka boksā trenējies,tas noderēs,it īpaši būt par adminu!Varēsi lowkicku uztaisīt kādam pidrilam ar kubiem!

Fu bokseriem nav lowkicku,nekas pietiks ar "aperkotu"

Edited by joJO^
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...