KeeP oFf Posted December 28, 2011 Report Share Posted December 28, 2011 (edited) Labvakar. Ir gadījusies diezgan dīvaina lieta. Pirms steam ziemassvētku izpārdošanas varēju normāli lejuplādēt spēles ar ātrumu +4mb/s. Tagad dienā/naktī maksimālo ātrumu ko es varu izpiest ir kādi 300kb/s. Bet tai pašā laikā kad lejuplādēju torrentus no arzemēm tad ātrums ir +2mb/s. Varbūt kādam ir ieteikums kā tikt no šī murga ārā. Internet connection: Cable/Fiber > 10M Download region (kurus esmu izmeiģinājies): Sweden Germany - Frankfurt Russian - Central Ā un acerējos vēl kautko. Kopš pagāšnedēļas ir sācis mesties dīvains errors kurš kādreiz man nekad nebija izmeties - The steams servers are currently too busy to handle your request. Please try again in a few minutes. Rītā un Naktī šis murgs notiek, neticu ka ir tik noslogots. EDIT 23:10 - Ik pa laikam pat suspend ir. Skatījos uz ātrumu pat nokrita uz 26kb/s. Pāris stundas atpakaļ vienu spēli ar tādu ātrumu lejuplādēju. EDIT 23:27 - Uzliku uz Finland. Nu bišķīt labāk 1.1mb/s. Bet tāpat mani šis rezultāts neapmierina. Pagājušajos ziemassvētkos un citās šāgada lielajās izpārdošanās kas tamlīdzīgs nebija novērots. EDIT 9:03 - Lejuplādēju spēli tagad ar 1.8mb/s. Beidzot normāls ātrums. Edited December 29, 2011 by KeeP oFf Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrzombie Posted December 28, 2011 Report Share Posted December 28, 2011 Steam Sale. Gabena serveri ir pārslogoti.Gribi normālu ātrumu gaidi pusotru nedēļu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now