Jump to content
GIGN Forum

Vajag Jaunu Tv Kasti.


Ziediņš
 Share

Recommended Posts

Sakarā ar to, ka TV neesmu skatījies gadus 8 man nav pilnīgi ne mazākās sajēgas par televizoriem kā tādiem. Mamma grib sev jaunu kasti cenā līdz 250Ls.

Būtu baigi pateicīgs, ja kāds, kas sajēdz kaut ko no tādām lietām varētu ieteikt kurā virzienā meklēt.

Būtu forši, ja būtu klāt arī stiprinājums, ar kuru var piebliezt pie sienas. Neatšķiru visus lcd, ledus un tamlīdzīgus sūdus, tāpēc lūdzu nedaudz pamatot kāpēc pirkt tieši konkrēto.

  • Like 1
  • Downvote 3
Link to comment
Share on other sites

Tev ieteiktu LED, http://www.plazma.lv...ion=desc&page=2 es apspriedos un visi ieteica ņemt LED, protams būtu labi SONY.

Stiprinājumus tu vari atsevišķi pasūtīt kādus vien vēlies.

Nu es paņēmu šito, kakras man 37 collas bija vajadzīgas http://www.plazma.lv...ion=desc&page=2

Internet veikalos protams būs lētāk!

Edited by Semorka
  • Downvote 4
Link to comment
Share on other sites

Led kuija , neistrādāts produkts vel lidz galam , bet nu ja janjem tad jau atliek vien tas pats led - ja taa tiri poxx tad es nemtu plazmas ! Kapec ? Tape ka pa to pašu cenu es dabonu jau parbauditu vērtibu un daudz lielakas diagnāles !

  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

FACEPALM...Shis ir mans pirmais FACEPALM,lasot experta komentus :DD Ipashi Jeynas :DD Taaads PRO :DD Okej saksim ar to lai iekljautos tavos 250Ls , butu vismaz jazin, kadaa attaalumaa tu domaa skatiities TV? Ja tie ir 2-3metri tad ieteiktu njemt piemeram sho http://www.salidzini.lv/search.php?q=sony+kdl-32ex310 iekljaujas tava budzetaa, piemeram ja tu vai mamma izdomaa paskatiities kadu fileniiti pievieno HDD vai USB un normali skaties filenes, Full HD vispar tev nav jeegas pirkt, jo taadu signaalu tev tuvakajaa laikaa neredzeet , shobriid tam jegas nekadas, ja nemaldos shim TV max 100kwH gadaa paterinsh, 70santimi menesii skatoties videji 6h dienaa... Protams ja tev attalums ir krietni lielaks teiksim savi 3.5-5m tad jau vari kaadu no plazmas, bet zini es domaju ka mamma negribes skatiities pa labi un pa kreisi ,ka pec 1h jau kakls buus liiks...

Teddy arii mums baigais rekomendeetajs, tas ka uzkruuvee cenu reiz 2 un pec tam uztaisa akciju, JAA JAA taa toch ir baigaa akcija...Pox ka ar RD sadarbojos, bet ieteiktu netaa panjemt, neko neparmaksaasiet , vienigi cik zinu ELKORAA cenas vismaz nav liekuliigi saskruuveetas... Nekadaa gadijumaa neieteiktu njemt LG vai SAMSUNGU , smagi iesukaa matrica, Sharps, Panasonics,Sony , Philips sitiiis pushu abus...Okej Sharpam cena augstaka nekaa vajadzetu,bet atbilstosha kvalitate... Pastasti kaadu tu savu tel esi iedomajies, pametiishu vel paaris idejas...

Plazmu dieva delj nenjem, krasas pec d1rsas,štromi ēēd reiz 2vi, Jā LED vienīgais pluss ir plānums un štrome, bet tik un tā LEDiņš rādīs labāk..Ir jau vēl varianti ko piedāvāt.bet ZIEDIŅA info pārāk skops...

  • Like 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Es gan oponēšu Good MeN šitam par plazmu. Plazmām ir viss labākais kontrasts (nejaukt ar dinamisko sūdu), krāsas un frekvence (600Hz - yeah babe). Reāli - 50"+ - only plasma. Šodien. Varbūt rīt kas mainīses. Vēl viens + - plazmas ir lētas.

Bet ar to arī mani komenti beigsies, jo es uzskatu, ka TV sākas no 50".

Beefs

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Es arī skatos savu 50". Istaba vienīgi mazliet lielāka. Un vecākiem ir 32" LED LCD. Kvalitatīvāks, Full HD, bet uz plazmas vienalga krutāk filmas skatīties, kaut arī ļoti vecs modelis un ekrāns jau sāk iesūkāt, jo:

1) senču TV ir nedabiskas krāsas un visas filmas atgādina seriālus

2) senču TV ir pārāk maziņš - 32" ir 24" + 8" collas. 24" monitors man stāv uz galda. 50" = (42" = 32" + 10") + 8"

Bet ar budžetu 300Ls - mēs, protams, aizmirstam par plazmu vispār. Principā - es pat ieteiktu paņemt kaut ko lietotu ss.lv.

Beefs

Edit: bildīte -

32" vs 50"

32-inch-16x9-vs-50-inch-16x9.png

32" vs 42"

32-inch-16x9-vs-42-inch-16x9.png

mans monitors vs tavu vecāku televizors

24-inch-16x10-vs-32-inch-16x9.png

beef, nu tad skaties savu 50" savā 2x2m istabā.

Senčiem ir led samsungs 32", nav sūdzību. maksāja ap 220ls.

Edited by 0xDEAD BEEF
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Starp citu, ganību dambja RD brīvdienās bija 50" LG plazma par Ls 249. Izšķirtspēja gan bija smieklīga - 1024xX.

GoodMen, nav Samsungiem sliktas matricas, it īpaši "smartiem". Viņi priekšā pakaļā bāž savu dinamisko kontrastu un tas gan izbojā bildi, bet pieregulējot ir ok. Vismaz dārgā gala Sony imo ir švakāki nekā Samsung. Par LG gan piekrītu, tur viss ir slikti.

Ja māte skatās filmas, tad iesaku ņemt ar DLNA atbalstu, tomēr forši strīmot no kompja, nav nekādi flaši vai HDD turpu šurpu jānēsā.

Beef, nekārdini. Pats nesen paņēmu 32" un nožēloju :D

Edited by kRi
Link to comment
Share on other sites

Mna poh, es nopirku, man patīk, nah man to plazminieku lielo kasti. Vienīgais par ko es uzstraucos ir tas, ka es tam LED kiškas praktiski nevienas nevarēšu nomainīt, ja būs čupā LED tad viss čau TV. Bet plazminiekasm visu var atjaunot un lietot tālāk.

Edited by Semorka
Link to comment
Share on other sites

Pastāstiet man, kāpēc tad, kad esmu visai pasaulei nolielījies, ka esmu kļuvis iecietīgāks pret citiem cilvēkiem, pēkšņi no visiem stūriem lien arī kaut kādi pilnīgi idioti?

Ziemeļkorejas dižvīrs nomira, Diev grib līdzsvaru atgūt uz Zemes. Tā kā neapspied sevi, saki, kas uz sirds

Link to comment
Share on other sites

Ai, ko tur daudz, man vienkārši jāpieņem, ka vienmēr visur būs cilvēki, kuri nesaprot ne sūda no tēmas, par kuru tiek runāts, bet vienalga liena ar saviem padomiem. Vienmēr būs cilvēki, kas nezina ar ko atšķiras vārdi "pēdējie" un "pirmspēdējie". Vienmēr būs cilvēki, kas nav spējīgi atpazīt sarkasmu, ja vien tas nav ielikts [sarcasm][/sarcasm] tagos. Un galvenokārt vienmēr būs kaut kādi rozā pidari, kuri nesniedz nekādu lietderīgu informāciju, bet vienkārši aizdriš topiku.

  • Like 2
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...