miikstais1 Posted December 3, 2011 Report Share Posted December 3, 2011 Sveiki! Ir pienācis brīdis, kad es taisu topiku, lai papildinātu savas privilēģijas. Ir brīži, kad serverī ir 9 admini, kā tas nesen bija, bet diemžēl ir brīži, kad serverī no adminiem esmu tikai es un kad mape neatbilst cilvēku daudzumam. Tāpēc vēlos palūgt votemap. Varbūt liekas stulbi tas, ka man būtu votemap, bet nebūtu ban tiesības, bet paskaidroju: war3 serverī es vēljoprojām esmu admins un tāpēc, kad pubā redzu čīteri, nokopēju viņa IP, aizeju uz war3 un nobanoju. Īpaši man vairs nav ko piebilst. stati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted December 3, 2011 Report Share Posted December 3, 2011 jā, šitam var dot, četkij pacan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddijs Posted December 3, 2011 Report Share Posted December 3, 2011 pēdējā laikā vajadzīga komanda, yes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 pēdējā laikā vajadzīga komanda, yes. Lai uzliktu dd2 ? Tagad vispar visatljautiba NOTIEK, tikai dd2, aztec , inferno un nuke visu laiku jagriezh, delj adminu visatljautiibas... :( Ja jau mikstais ir admins uz war3 kam tev votemap pubaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZnT Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 Ja jau mikstais ir admins uz war3 kam tev votemap pubaa? Varbūt tāpēc, ka pubā bieži spēlē? miiikstajam var dot, atbalstu Link to comment Share on other sites More sharing options...
miikstais1 Posted December 4, 2011 Author Report Share Posted December 4, 2011 (edited) Lai uzliktu dd2 ? Tagad vispar visatljautiba NOTIEK, tikai dd2, aztec , inferno un nuke visu laiku jagriezh, delj adminu visatljautiibas... :( Ja jau mikstais ir admins uz war3 kam tev votemap pubaa? nē, es arī esmu tāda tipa spēlētājs, kā Tu, kam patīk uzspēlēt "ne def" mapes, kā piemēram, militiju, odigy, utt. War3 es ieeju tikai tad, ja pubā ir čīteris, nokopēju viņa IP un nobanoju no war3 Edited December 4, 2011 by miikstais1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddijs Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 (edited) Lai uzliktu dd2 ? Tagad vispar visatljautiba NOTIEK, tikai dd2, aztec , inferno un nuke visu laiku jagriezh, delj adminu visatljautiibas Labi, gadās arī tādas lietas nereti redzēt, bet ir reizes, kad pilns serveris var spēlēt gan survivor, gan havanu, gan citas mapes, bet ir tā, ka paliek tikai 10cilvēki, un tie paši čīkst par mapi Edited December 4, 2011 by Oddijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
L-BeasT Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 Es teiktu, lai jau šamējam tiek un cerams, ka pelēkā viela uz pleciem ļaus izlemt cik bieži un kad mainīt karti. gl with that. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miikstais1 Posted December 8, 2011 Author Report Share Posted December 8, 2011 lūdzu vēl kāds izsakiet savas domas. vienkārši pa šodienu 2 reizes bija vajadzīgs votemap, lai tauta nepazūd līdz galam. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted December 10, 2011 Report Share Posted December 10, 2011 2x pa visu dienu jau nav traki, der paspēlēt sliktas mapes,lai būtu kādas pārmaiņas(kautgan man patīk visas mapes,un skilu labāk trennet uz šādām nevis def mapēm),un pa dienu īsti nav vajadzība mainīt,jo jau ap 11tiem(vēlākais ) spēlētāju netrūkst,spēlētāji nemūk prom ja admins arī spēlē,jo pazūd tik tāpēc, ja ienāk kāds čīters un nav kas viņu nobano.vajadzība ir vēlos vakaros un agros rītos kad neapgrozās cilvēki, tagad man nebija laika paspelet jo biju prāgā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miikstais1 Posted December 18, 2011 Author Report Share Posted December 18, 2011 It kā neērti 2. reizi up'ot topiku, bet nu tas ir nepieciešams. Bet lūdzu izskakiet ātrāk šo topiku. Ir pagājusi nedēļa, kopš pēdējā posta, topis stāv uz vietas. Ir problēma arī ar to "/calladmin", es šonakt kādas 3 reizes saucu adminu, gan forumā ,gan caur serveri, bet admins tā arī neienāca serverī. Negribās uzbāzties, bet tā ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 Topiks riktīgi lēns, cilvēki nav uzdevumu augstumos, uz Ziemassvētkiem laikam žagari būs jāuzdāvina Par tēmu runājot - ja cilvēkam ir iedots bans, tad jau ar vote nevajadzētu būt problēmām, esmu par Galvenais nedef'a mapes nemainīt bezjēgā, bet mīkstais sūdus nevārīs 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 Da vispar sudzibu sadalja tur puuust un neviens pat iisti neieskatas, es domaju ka deretu piemerot kaadus stingraakus meerus, ja bana liceejs neliekas ne zinis nost ar taam tiesiibaam un miers... un mikstajam jau sen bija japiemet burtinji... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
miikstais1 Posted January 27, 2012 Author Report Share Posted January 27, 2012 bieži spēlēju otrdienu un ceturtdienu rītos, kad man ir brīvstunda. adminu nav, cilvēku nav, vajag mainīt mapi, lai piesaistītu cilvēku uzturēšanos pubā Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 Cik pierādija sevi spēlējot war3 , tad var teikt tikai , ka cilvēks ar galvu uz pleciem. REC Link to comment Share on other sites More sharing options...
miikstais1 Posted February 6, 2012 Author Report Share Posted February 6, 2012 eu, 2 mēneši ir pagājuši, nav mazliet par traku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 Atceries - Kas lēni nāk, tas labi nāk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 taads senseja teksts te mums vienam izbira Link to comment Share on other sites More sharing options...
peek_peek! Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 atļaušos atsvaidzināt topiku. Ir sanācis spēlēt ar miiksto brīžos, kad citu adminu nav, un visi prasa nomainīt karti. un tad miikstajam vienmēr nākas attaisnoties, ka nav votes un tamlīdzīgi. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semorka Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 Tākā es spēleju jau vairāk par 400h un jau vairākus gadus, es to mīksto pub vispār neredzu, piedodat ka iekakāju jūsu topikā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
miikstais1 Posted April 10, 2012 Author Report Share Posted April 10, 2012 paceļu topiku, bet neesmu pārliecināts, vai ir jēga to darīt. vienīgias, kas labojies kopš citām up'ošanām ir online time un ranks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts