darker Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 tekjis... neaizmirstams laiks.. a dziive kojaas - taa ir kaa moneeta, kurai ir 2 puses.. no 1 puses, sanaaca dziivot stingros noteikumos, nesaskanjas ar urlaam; kur pipisaas par visiem siikumiem. a no otras puses.. mmm... pasaakumi/kodieni, kad iedziivojaamies tas bija vienkaarshi aarpraats. blats pie komeneem atkal kodieni, palikshana pa nogaleem ar kodieniem un tusiem pilseetaa... pieredze, viennoziimiigi, pozitiiva un visai noderiiga. un tas, ka dziivo 100km no maajaam un vecaakiem, man personiigi, netrauceeja it nemaz kur tu dziivo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 kur tu dziivo? 100 km no kojaam, kur maacijaas vai maacaas vel joprojaam daudz urlu. es personiigi paliku videnee, lai padomaatu kur iet taalaak, bet domineeja vairaak mazais attaalums liidz skolai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darker Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 100 km no kojaam, kur maacijaas vai maacaas vel joprojaam daudz urlu. es personiigi paliku videnee, lai padomaatu kur iet taalaak, bet domineeja vairaak mazais attaalums liidz skolai. es domaaju pilseetu!!!!![sry about spam] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ojaars Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 reku padomajot varesi pats izsecinat, ka tagad strauji sak visur kaut ko buvet un pietam lielos apjomos. Latvija ir drausmigi daudz vietas, kur kaut ko celt, un sis vietas tiks tuvako 10-15 gadu laika apbuvetas. jaa, tev protams taisniiba, ka Latvijaa ir zems iedziivotaaju un apbuuves bliivums... Enivei - ar to vien nepietiek, lai attistiitos plasha celtnieciiba (ja neesi maniijis LV populaaraka ir renovaacija nevis celtnieciiba)... Lai kaut kas jauns celtos ir nepiecieshamas arii investiicijas (lielaa apjomaa - attieciigi ir jaapalielinaas apgroziijumam un naudas pluusmai - neesmu ekonomists un varbuut arii kluudos) un - ir jaapalielinaas iedziivotaaju daudzumam (kaut vai uz imigrantu reekina)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 Paliku videnee, jo tikai ar pamatenes izgliitiibu tu muusdienaas vari iet "graavjus rakt". Nav iipashi k00L, bet taa nu laikam ir. Un nav ne jausmas par ko maaciishos taalaak - droshvien ap 12.kl buus jaaskataas kaadas profesijas vareetu buut pieprasiitas un kaadu vareetu PATS iedomaaties sevi straadaajot un dziivojot.. kkaa taa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 Ja arhitektuura ir saistiita ar maakslu, tad jau maakslu Cmon, taa ir daudzsolosha naakotnes karjera. Latvija attiistaas, vajag arhitektus. Gjimnaazija, joprojaam domaaju, ka izdariiju pareizo izveeli. Arhitektuura ir viena no taam nozareem, kuras paarstaavjiem praktiski nevar buut privaataa dziive (tas taa, skatoties peec paaris apkaart esoshiem piemeeriem) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 Gjimnaazija, joprojaam domaaju, ka izdariiju pareizo izveeli. Arhitektuura ir viena no taam nozareem, kuras paarstaavjiem praktiski nevar buut privaataa dziive (tas taa, skatoties peec paaris apkaart esoshiem piemeeriem) Tu kljuudies Link to comment Share on other sites More sharing options...
robbins Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 mana nozare: paliku vidusskolā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 HeHE es ar DuH nomaaciijos kopaa tehnikumaa par datorikjiem. njaa tie ir neizmirstami laiki. Nezinu man peec 9. kl likaas bezjeedziigi iet videnee jo tekjii tu dabuu videejo plus veel specialitaati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now