kaamis Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 (edited) Nu neticat dabusu pieradijumus arii kaamim ir wh... aaaaaaaahahahaha laugh.gif laugh.gif laugh.gif pee.ess. vispaar jau tam despim (no kura nika man rodas daudz dazhaadu asociaaciju) ir nedaudz fanaatiski virziita izteele. pee.ess. veel aimirsu piebilst par shito vinji domaa ka mees pro biggrin.gif taa kaamis no vinju klana teica absurdu, jo par kkaadu despi es nekad neesmu teicis ''pro'' - paakjis rausta olas, pie tam, ja jau es viens taa esmu teicis, tad kaadaa sakaraa tu piemini, ka ''vinji'' taa domaa? lame Edited December 7, 2005 by kaamis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desteny^ Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 Ble* TNT klans nevaretu GIGN 5 vs 5 sheta piedalities, jo nevienam no vinjiem nebija reg niks tadeelj, es ka jau labs puika izpalidzeju "tjipa" krutajam TNT klanam! Nu kad vēroju koxx spēli tad redzeju kad bija Wh, pec tam palūrēju vitu vinju spēli cilvēki kas ar sound spēlē!-Nezin kapēc man likās kad WH un tad moviks bij gatavs! Un Goli man ir visas CW demkas tagad biju klana! pilnigi visas un pats caur skype runaji un teica kad citeju: ble visi nahuj ir cheteri Desteny^:tev cd hack ierubits?? TBT|Goliats: Ja protams ka vienmer Desteny^: slegsi iekshā?? Goliats: Ja! Ja atradishu kur visas demkas ir tad redzesiet ka vinjam recoils ir kad neiet! P.S - tā tad lo** ar WH! Piedodiet par rupjiem vardiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 Piedodiet par rupjiem vardiem! tev driizaak vajadzeetu aitvainoties par savu debiilo un uuber kljuudu piesaatinaato postu! pie tam tavu tekstu kaa vienmeer nevar ierubiit! pee.ess. tu smirdi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 sie visi pieradijumi izklausas loti ticami un labi pamatoti ar neredzamam demkaam, nedzirdamiem skanas ierakstiem.... nuz cik es esmu dzirdejis tad desteny nelieto chiitus bet turpiniet runat man patik pluustosas asinis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goliats Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 (edited) njaa....sacereejums tizls desteny un par to dialogu tev 3, seedies! cik saprotu esi pats sacereejis jo kljuudas ir daudz...es jau ar varu tagad pateikt vot skaties manu forhso dialogu: TNT|Desteny: esmu gejs! TNT|Goliats: jaa jaa? TNT|Desteny: netici blje? suka atbrauc pie maniim pieraadiishu PS desteny ko tu centies panaakt? tachu visi zina ka tu chiito, un meegjini citus apmelot, movie nebuutu taisiijis ja pats chiitotu, tad es buutu riskeejis , ka kaads var pa maniim uztaisiiit. ta kaa nu iesaku tev izbeigt shito bazaru! Edited December 7, 2005 by Goliats Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 ak, intrigas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ojaars Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 kur palikushi visi banotaaji, kad vinji ir nepiecieshami? te ir darba pilnas rokas - vai arii vienkaarshi man ir slikts garastaavoklis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desteny^ Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 intrigas baigas! kludu ar daudz! Goli spelet iemacies davai 1 vs 1 LAn uz 50 Ls ta ble redzesi ka speleju bez! Mulkadesa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goliats Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 hahaha es zinaaju ka taa teksi Desteny: ko blje netici kam bez speeleju? Desteny: psc davai atbrauc uz inchukalnu pieraadiishu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 bwlee, es juutu, ka inchukalnaa briest baigaa razborka. Goliaat, saac vaakt atkariigo armiju ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desteny^ Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 Nekas niznaks!,jo visi tur vinji gandriz ir no 13-15 gadiem! mazuliem bail braukt! vinji man liekas nezin kur incuklans atrodas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 ak dievs ... aizsuutiet taksh tos pidinjus pensijaa ;( un sleedziet shito murgu ciet ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 Nekas niznaks!,jo visi tur vinji gandriz ir no 13-15 gadiem! mazuliem bail braukt! vinji man liekas nezin kur incuklans atrodas! man liekas tu knapi ietilpsti šīs kategorijas apakšdaļā. jā, bet man ar šitas apnika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 man liekas tu knapi ietilpsti šīs kategorijas apakšdaļā. jā, bet man ar šitas apnika. lol, tad mosh taisam ciet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts