dienaszaglis Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 Sveiki! esmu maarciks ja kāds vēl nezin vēlētos lūgt xb tiesības,jo serverī ļoti bieži ir čīteri un spēlēju bieži un daudz ko var redzēt pēc maniem statiem, un ir grūti tik galā ar visādiem neliešiem bez xb. . http://stats.gign.lv/cs/player.php?id=2873 un es kārtīgi pārliecinos vai kādam spēlētājam ir palīgprogrammas pirms vēršos pret viņu ar pretenzijām. tākā spēlēju arī gg serverī tad rūpēšos par kārtību arī šeit. vēlētos palūgt ari xvotemap ja ir iespējams, jo kā jau minēju esmu serverī ļoti bieži un ilgi un daudzreiz gadās ka vajag nomainīt mapi un nav ari citu adminu forumā ko palūgt , lai nomaina. esmu gana daudz redzējis kas notiek ja šīs komandas izmanto nepamatoti un nevietā.tāpēc lietošu tās tikai tad kad būs patiešām nepieciešamas. esmu visu pateicis! Tagad jums jālemj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AntiDepresants Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 (edited) Tētuks šito veci iesaka + + Viņš visu laiku atrodas serverī, tāpat kā es.Vēro visu laiku čīterus, vismaz pagaidām līdz šim tā ir. Edited October 28, 2011 by AntiDepresants 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L-BeasT Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 rec par xb, nedomāju, ka ir nepieciešams votemaps. Un jā, ja uzturas gg, tad tur tiešām maz adminu. Es pats vakar pāris puikām par naglajiem speed un visu komplektācijas paketi iedevu banānus. Takā rec, lai tur ar iedod xb. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 DOmaju ka speletajam kursh gandriz 24/7 uzturas serveriii, var dot...Sataisiis sudus atnjems...Ar lidz shinejam tiesibam arii neko sliktu nav sastradajis...Baigais malacis... REC 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
R._ Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 Pagaidām banojot viņa reportētos čiterus vēl neesmu uzrāvies uz sūdzībām, tātad jācer, ka tie visi ir čītojuši. Tāpēc domāju, ka būtu jādod viņam xb !!! REC ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 (edited) maarciks bieži no rītiem manāms, thats cool p.s. enfuego tāds kadrs Edited October 28, 2011 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 REC, spēlē daudz, tas ir labi. Pašam man laika arvien mazāk un mazāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mono^ Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 Pieredzi nekā savādāk neiegūs, kā tikai mēģinot, un šis ir īstais cilvēks kam dot iespēju, aktīvs un ar galvu domājošs, uz pub esmu pietiekami daudz spēlējis, lai varētu to apgalvot. Ņemot vērā, ka viņš spēlē arī laikos, kad adminu praktiski nav, iesaku iedot arī xvotemap. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted October 29, 2011 Report Share Posted October 29, 2011 Par xb un arī par xvotemap 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted October 29, 2011 Report Share Posted October 29, 2011 btw, man arī samaksāja, uzliku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts