colddustion` Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 @ Chorijs[FIXED] - @gign.lv - skini nav atļauti Vai tu tā pat kā, Nevermind viņus uzliki tikai, lai redzētu rokas, un knife ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoneris Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 @ Chorijs[FIXED] - @gign.lv - skini nav atļauti Vai tu tā pat kā, Nevermind viņus uzliki tikai, lai redzētu rokas, un knife ? Skini ir cimdiem un nazim. Tas nekādas spēles privilēģijas man nedod un tas nekādā veidā nevar būt negodīgi pret citiem spēlētājiem. Starpcitu, kas visiem ir, visi saka ka es esmu kaut kāds mustangs, nevermind vai janky! Kāpēc es nevaru būt es pats? Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 Skinošana ir aizliegta, bet es neredzu jēgu banot par nomainītām rokām. Mans subjektīvs viedoklis, taja skreena velpietam var redzēt pretinieku/savējo kas ir defaults skins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoneris Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 Piekdienas nakts garša... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyaz1337 Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 Hakeri.. http://www.failiem.lv/g/eakumjd?n=1'>http://www.failiem.lv/g/eakumjd?n=1 http://www.failiem.lv/g/eakumjd 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparco` Posted July 4, 2013 Report Share Posted July 4, 2013 (edited) http://failiem.lv/u/ifjbgsk Edited July 4, 2013 by Sparco` Link to comment Share on other sites More sharing options...
kraukskis- Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 (edited) Varētu atdzīvināt šo topiku. Laiki pirms statu reseta :D ..un vienkārši čilāāā pēc garas dienas Edited July 7, 2013 by kraukskis- Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 nav forši lielīties ar ranku, ja Niknais bija stabili pirmais ar dubulti taviem punktiem vienkārši slēpa status EDIT: nedomāju to slikti, protams, apsveicams rezultāts - vienkārši informēju par realo situlāciju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 nav forši lielīties ar ranku, ja Niknais bija stabili pirmais ar dubulti taviem punktiem vienkārši slēpa status EDIT: nedomāju to slikti, protams, apsveicams rezultāts - vienkārši informēju par realo situlāciju! Nedomāju ka niknajam bija +100K bija viņam daudz bet vai tik bieži viņš spēlēja? P.s. skatos es ar esmu ticis iekšā, un brīnos gandrīz vesels mēnesis no manas nevērtīgās dzīves ir pavadīts pubā. fak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kraukskis- Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 (edited) nav forši lielīties ar ranku, ja Niknais bija stabili pirmais ar dubulti taviem punktiem vienkārši slēpa status EDIT: nedomāju to slikti, protams, apsveicams rezultāts - vienkārši informēju par realo situlāciju! Tas jau tik tā lai atdzīvinātu topiku nejau lai lielītos, nekas jau tas arī nav tur dižs nav, Niknajam bija tikai kādi 70k biki vairāk....bet kas bijis bijis..... tgd pēc reseta necentīšos tur baigi tikt, nav vērts Edited July 7, 2013 by kraukskis- Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 es cik atceros Niknajam pirms kādā mēneša/diviem bija 160/170 punkti gan jau, ka viņš pats māces pateikt precīzāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
kraukskis- Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 es cik atceros Niknajam pirms kādā mēneša/diviem bija 160/170 punkti gan jau, ka viņš pats māces pateikt precīzāk man liekas ka bez 1 tikai.. tik daudz punktu viņam bija pirms iepriekšējā reseta...bet varbūt ko jaucu. sen nav redzēts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baronss Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 (edited) priekš manīm domāju, kad bija labi Edited July 19, 2013 by Baronss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baronss Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 (edited) nēsmu pro, be vismaz kautkas ir DEAD-izplūdis bet var saredzēt to 4 Edited August 8, 2013 by Baronss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slinkjis Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 (edited) Nice.... Edited August 8, 2013 by Slinkjis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikns Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 man bija kkas ap 80 k bet speeleetaas dienas tikai 13 :D + veel kd virs 2 un hs % gandriiz 60 % laikam 58% bija Link to comment Share on other sites More sharing options...
kraukskis- Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 man bija kkas ap 80 k bet speeleetaas dienas tikai 13 :D + veel kd virs 2 un hs % gandriiz 60 % laikam 58% bija bet tgd gan tā sūdīgāk, ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikns Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 kas ir suudiigaak ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
IndeM Posted August 9, 2013 Report Share Posted August 9, 2013 Nekā īpaša, bet šeit neko nebiju licis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IndeM Posted August 10, 2013 Report Share Posted August 10, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IndeM Posted August 17, 2013 Report Share Posted August 17, 2013 sanāca normāli uzkaptāt indiju un vēlviens normāls ragdolls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aivixks Posted August 20, 2013 Report Share Posted August 20, 2013 Personīgi labākais šots pa nullēm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IndeM Posted August 26, 2013 Report Share Posted August 26, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 Skatoties screenus, vismaz var redzēt, kur vecie krabji aizmukuši Link to comment Share on other sites More sharing options...
aivixks Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now