MjerLiZzzz Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 Sveiki, domāju, ka pienācis laiks veikt nelielas izmaiņas "maplistē". Mani ieteikumi ir: izņemt vai nu ctf_turbine_pro_rc1 vai ctf_turbine un pl_thundermountain pievienot veco labo cp_stell, pl_frontier + vēl kādu. Diemžēl mapes pārzinu slikti, bet ceru, ka kāds varētu ieteikt kādu jaunu un sakarīgu karti Tikai lūdzu, nevajag komentos rakstīt visādas muļķības kā, piemēram, izņemt goldrush un dustbowl Link to comment Share on other sites More sharing options...
LikeThemApples Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 vajag voti. es iesaku izņemt rhundermountain un upward un vienu no turbīnām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 (edited) 2 turbīnas ir totāls bullcraps anyway! Es vienkārši tad nevaru saprast, kam taisīja goldrush un dustbowl serveri, ja mainā joprojām tās kartes cirkulē itin bieži. Kāds tolks iet uz pusdzīvu serveri, ja mainā ir tauta un kruķī to pašu karti. Tas vienkārši aizņem servera resursus nelietderīgi, imho. Pelēkā masa tā pat votē beigās iemetīs balsi par badwater, dustbowl, goldrush, gravelpit vai badlands. Īpaši liela tā mapju cirkulācija nav. Ja nu vēl varētu pārmainīt votes ciparus no 1-5 uz 5-9, kas atmestu iespējamību, ka kāds randomā izvēloties ieroci ir nobalsojis par ko nevēlamu, ar ko ir jāsaskaras visai bieži. Edited October 22, 2011 by DominiX Link to comment Share on other sites More sharing options...
MjerLiZzzz Posted October 22, 2011 Author Report Share Posted October 22, 2011 2 turbīnas ir totāls bullcraps anyway! Es vienkārši tad nevaru saprast, kam taisīja goldrush un dustbowl serveri, ja mainā joprojām tās kartes cirkulē itin bieži. Kāds tolks iet uz pusdzīvu serveri, ja mainā ir tauta un kruķī to pašu karti. Tas vienkārši aizņem servera resursus nelietderīgi, imho. Pelēkā masa tā pat votē beigās iemetīs balsi par badwater, dustbowl, gullywash, gravelpit vai badlands. Īpaši liela tā mapju cirkulācija nav. Ja nu vēl varētu pārmainīt votes ciparus no 1-5 uz 5-9, kas atmestu iespējamību, ka kāds randomā izvēloties ieroci ir nobalsojis par ko nevēlamu, ar ko ir jāsaskaras visai bieži. Par to ciparu maiņu ++++ Vēl varētu samazināt laiku dustbowl un goldrush, citām mapēm ir 30 min, bet šīm, cik atceros, 1h. Manuprāt, ar 45 min. pietiktu. Kā arī būtu ļoti jauki, ja pēc Scramble mape nesāktos no sākuma vai vienas mapes laikā scramblot max 1 reizi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonicflare Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 Nu, manuprat vajag atstat tikai jauno turbine_pro_rc, Mapliste ari bija patiesam kreisas mapes. Es par iznemsanu pl_thundermountain, ari nepatik egypt mape, jo vinas na balansetas, tev vajag tur 10-20 secundes staigat, lait tikai pieskret teleportam, un tas ir tikai izgajens no blue bazes. WTF? Pa sadu laiku sarkanie jau respawno netalu no control pointa. Nepatik cp_badlands, no tas mape ir domata tikai scoutiem, snaiperim, vai spiegam. Nepatik cp_steel es par pievienosanu cp_george, kaut kad manliekas ta mape bija map pule Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muppet Roller Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 CP_Steel jābūt maplistē, es vispār nesaprotu, kapēc viņu izņēma, normāla mape Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrzombie Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 (edited) Šāds maplists,būtu visjēdzīgākais: cp_badlands cp_granary cp_gullywash_final cp_warpath_b3 ( Labākā cp mape ) Download cp_5george cp_fastlane cp_snakewater( bez _rcX vai bX) Downlaod cp_degrootkeep pl_badwater pl_upward pl_frontier_final pl_hoodoo_final plr_pipeline tc_hydro arena_badlands ( super gaļa 16v16 ) ctf_turbine_pro_rc1 Tagad jāuzliek cp_mann_manor ,bez laika limita,lai var drotot giftus. Edited October 22, 2011 by mrzombie 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExplosivE Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 Tagad jāuzliek cp_mann_manor ,bez laika limita,lai var drotot giftus. aga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hims Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 godīgi nahuj tās goldrush un dustbowl tām ir atsevišks serveris... thundermountain tiešām ir craps... vai, lūdzu, uztaisiet serveri kurā ir tikai mapes ar kontrolpointiem )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WangRuLang Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 (edited) Ja taisits kā katrs grib, tad nebūs vsp tautas. Vajag dažādibu. Kā arī kpc pubā nevar būt goldrush un dustbowl? Man liekas ka ir labi kā ir. Izņemot par tiem scramble. Ka ja viņu uzliek, tad neatjaunas laika limits no jauna, bet piem turpinās. Jonepaitk ka mapei paliek 20min, uzliek scrambli cilveks un atkal 1h. Edited October 22, 2011 by WangRuLang 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DealOrNoDeal Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 STEEEL MAPLISTĒ!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExplosivE Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 Nevajag nekādu steel, gorge, doublecross utt, likt klāt.Tie vispār mēslainākie mēsli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_swallow.dll Posted October 23, 2011 Report Share Posted October 23, 2011 Steel un gorge ir krutas mapes, un tās vajadzētu ciklā + vēl freight ir tīri laba! no turbīnām atstāt vajag orģinālo un miers 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now