Jump to content
GIGN Forum

Gaishaki Sturi Csā


Seen
 Share

Recommended Posts

aloha. cs`ā bija tada iespeja ka vareja tjomkā pienjemsim tos sturus padarīt gaišākus?! jo atceros ka man agrak tjomka bija gaišāka. a tagad ritig tumsh viss....

aa un pie reizes kur shitajā huinja vareja izslegt to vertikal sync vai ka vinju tur?! atceros ka shitai pashai video kartei man pahodu bija kkads savadaks draivers un tur vareja izslegt bet shitai nevaru atrast.

post-13235-0-48755000-1318702507_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

brightness 100 un gamma 3? :D Vai arī savā nvidia control panel uz Display -> Adjust desktop color settings -> Brightness uzliec uz 100%. :)

Un tajā control panelī man pie 3D settings rādās arī "Manage 3D settings" un tur var katrai programmai visu ko salikt, ieskaitot to vsync, bet nezinu, kāpēc tev tāda nav. :)

Ā, varbūt tev tur augšā nevajag "standard settings", bet gan kādu "Advanced settings" vai kko tādu. :)

Edited by tranzistors
Link to comment
Share on other sites

Tad zināsim, ja tu trainā zem vilciena kā dustā redzēsi. lightgammas un monolights ir aizliegts gājiens, jo tas dod tev virsroku spēlējot pret cilvēkiem, kas to komandu apzinīgi neizmanto. Tad jau es varētu uzmest modeļus ar spilgti krāsainajiem grudakiem, jo tas taču nav nekas aizliegts, tie ir tikai skini. Ne?

Edited by DominiX
Link to comment
Share on other sites

gl_monolights 1 vai kā tur bija nav nekāds kods... nu labi, varbūt turnīros dzīvajā to nevar izmantot, bet pubā jau nu tas netiek uzskatīts par kodu, imo

paaaldies :) neko jau gaišāk nav bet tapat labak vismaz... jo man tjomka pilnigi tumsha! ;d

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...