Seen Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 aloha. cs`ā bija tada iespeja ka vareja tjomkā pienjemsim tos sturus padarīt gaišākus?! jo atceros ka man agrak tjomka bija gaišāka. a tagad ritig tumsh viss.... aa un pie reizes kur shitajā huinja vareja izslegt to vertikal sync vai ka vinju tur?! atceros ka shitai pashai video kartei man pahodu bija kkads savadaks draivers un tur vareja izslegt bet shitai nevaru atrast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 gaišie stūri skaitās pie kodiem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted October 15, 2011 Author Report Share Posted October 15, 2011 ar to gaišuma maiņu nevareja to panakt? nu ne jau tā ka brutāli gaiš bet nu gaišāks. varbut vnk tapec ka monitors ieprieksh bij cits. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tranzistors Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 (edited) brightness 100 un gamma 3? Vai arī savā nvidia control panel uz Display -> Adjust desktop color settings -> Brightness uzliec uz 100%. Un tajā control panelī man pie 3D settings rādās arī "Manage 3D settings" un tur var katrai programmai visu ko salikt, ieskaitot to vsync, bet nezinu, kāpēc tev tāda nav. Ā, varbūt tev tur augšā nevajag "standard settings", bet gan kādu "Advanced settings" vai kko tādu. Edited October 15, 2011 by tranzistors Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted October 15, 2011 Author Report Share Posted October 15, 2011 krč viss i ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3crims Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 gaišie stūri skaitās pie kodiem.. gl_monolights 1 vai kā tur bija nav nekāds kods... nu labi, varbūt turnīros dzīvajā to nevar izmantot, bet pubā jau nu tas netiek uzskatīts par kodu, imo Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 (edited) Tad zināsim, ja tu trainā zem vilciena kā dustā redzēsi. lightgammas un monolights ir aizliegts gājiens, jo tas dod tev virsroku spēlējot pret cilvēkiem, kas to komandu apzinīgi neizmanto. Tad jau es varētu uzmest modeļus ar spilgti krāsainajiem grudakiem, jo tas taču nav nekas aizliegts, tie ir tikai skini. Ne? Edited October 16, 2011 by DominiX Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 gl_monolights 1 vai kā tur bija nav nekāds kods... nu labi, varbūt turnīros dzīvajā to nevar izmantot, bet pubā jau nu tas netiek uzskatīts par kodu, imo es gan zinu ka pa gaishajiem sturiem citi jau dabujushi banus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted October 16, 2011 Author Report Share Posted October 16, 2011 gl_monolights 1 vai kā tur bija nav nekāds kods... nu labi, varbūt turnīros dzīvajā to nevar izmantot, bet pubā jau nu tas netiek uzskatīts par kodu, imo paaaldies neko jau gaišāk nav bet tapat labak vismaz... jo man tjomka pilnigi tumsha! ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 lightgamma 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now