SAMPO Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 Es te pēdējas dienas esmu aizrāvies ar ārzemju interneta veikaliem, bet dažos var tikai ar paypal noreiķināties. Esmu jau kādu nedēļu viņā reģistrējies, bet nekādīgi neaiziet kā var naudu iemaksāt viņā. Tagad stāv sākotnējā summa, kas tiek pie reģistrācijas samaksāta. Varbūt ir kāds zinošs un varēs palīdzēt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
toksiks Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 Nezinu, es neko nemaksāju iekšā Paypalā, bet gan pa taisno no kartes atvelk. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 es reģistrējos tur pirms pāris gadiem, bet atminos, ka ja Tu vēlies tur veikt kādu darījumu caur paypalu, tad bija jāaizsūta kaut kādi santīmi lai aktivizētu paypal accountu. Ja nemaldos, man tas aizņēma 2 vai 3 dienas. Varbūt ja Tu to neesi izdarījis, tad tas ir pie vainas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 Es te pēdējas dienas esmu aizrāvies ar ārzemju interneta veikaliem, bet dažos var tikai ar paypal noreiķināties. Esmu jau kādu nedēļu viņā reģistrējies, bet nekādīgi neaiziet kā var naudu iemaksāt viņā. Tagad stāv sākotnējā summa, kas tiek pie reģistrācijas samaksāta. Varbūt ir kāds zinošs un varēs palīdzēt? tev tā nauda ieskaitīsies paypalā tikai tad, kad tev uz viņu kāds sūtīs naudu. Lai norēķinātos, tev nevajag paypal kontā naudu. Viņš automātiski ņems nost no tavas primārās kartes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAMPO Posted October 11, 2011 Author Report Share Posted October 11, 2011 tev tā nauda ieskaitīsies paypalā tikai tad, kad tev uz viņu kāds sūtīs naudu. Lai norēķinātos, tev nevajag paypal kontā naudu. Viņš automātiski ņems nost no tavas primārās kartes. Skaidrs, tā arī domāju. Bet viņi kkādu komisijas naudu arī paņems, ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GB_ Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 SAMPO , kas pa i-neta veikalu ja nav noslēpums ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 Skaidrs, tā arī domāju. Bet viņi kkādu komisijas naudu arī paņems, ne? ļoti, ļoti minimāli! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now