AntiDepresants Posted October 8, 2011 Report Share Posted October 8, 2011 Spiežu uz Find servers man, bet man uzreiz automātiski konnektējās uz kautkādu serveri, kas jāizstīra vai jāizdzēs lai atvērtos find server liste ar serveriem, ā un apakšā man ir kautkāds Bulgaria serveris! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 man ar taa bija. ejot kreisajos serveros tev lejupladejas tads plugins vai kas , nezinu ne kaa sauc sho failu ne kur saglabajas, labakais variants ir izdzes cs un uzinstale pa jaunu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 resource/gamemenu.res iztīri tur - ja vajag ielikšu ap pusdienlaiku orģinālo gamemenu.res. PS dienaszaglis - beidz kakāt glupības. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 resource/gamemenu.res iztīri tur - ja vajag ielikšu ap pusdienlaiku orģinālo gamemenu.res. PS dienaszaglis - beidz kakāt glupības. kadas glupibas? cs izdzest un uzinstalet no jauna neaiznem 5 min,tikpat ilgi drosvien vajag lai raknatos pamapem un gaiditu no tevis kkadu orginalo gamemenu, sviest kkads Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 Es gribu redzēt kā tu stemā nokačāsi cs pa 5min. elementārāk ir gamemenu.res nomainīt uz orģinālo. pff Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now