dyversant Posted October 7, 2011 Report Share Posted October 7, 2011 Heijā piebaldzēni vai patiešām? Varbūt miega trūkums, varbūt kas cits, bet es nemāku atrast topiku par programmu,kas atpazīst dziesmas bez mikrefona palīdzibas ( kautkur man liekas GIGN kautkas tāds bija apspriests), jo tāds PC nav pieejams. Mēģināju ar SE Track ID , shamais neatpazina. REdz man te viena superfooosha chiksa prasa atrast vinjai dziesmu - precizak izpilditaju www.danija.lt lapā ieejot sāk skanēt tad,kad izvēlās valodu. Kā varētu noskaidrot nosaukumu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted October 7, 2011 Report Share Posted October 7, 2011 Shazam un SoundHound uz Android neatrada, izskatās pēc speciāli rakstīta džingla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted October 7, 2011 Report Share Posted October 7, 2011 Shazam un SoundHound uz Android neatrada, izskatās pēc speciāli rakstīta džingla. shazam ar paproveju, neka +1 par speciālu džinglu. a divīt, tā čiksa baigi forša? ja atradīsi dziesmu, iedos? ja nē, nav vērts iespringt Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyu Posted October 8, 2011 Report Share Posted October 8, 2011 (edited) pag, es nesapotu. Vai tad šī nav tā dziesma? tik man nav dc, kur novilkt un pārbaudīt. Vai tas ir lapas veidotāju paraksts?... Edited October 8, 2011 by xyu Link to comment Share on other sites More sharing options...
joJO^ Posted October 8, 2011 Report Share Posted October 8, 2011 (edited) pag, es nesapotu. Vai tad šī nav tā dziesma? tik man nav dc, kur novilkt un pārbaudīt. Vai tas ir lapas veidotāju paraksts?... http://www.beledo.lt/ gadījumā tas nav tās firmas mājaslapas links,kura ir radījusi šo mājaslapu P.s Bāc arī visādi izmeklējos dziesmu,bet nekā nav,varētu piekrist,par speciāli radītu džinglu! Edited October 8, 2011 by joJO^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted October 8, 2011 Report Share Posted October 8, 2011 Ar Firefox DownloadHelper addonu nevar dziesmu novilkt? Pie kompja tikšu tikai rīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted October 8, 2011 Author Report Share Posted October 8, 2011 Opā. progress ir neizbēgams Es ar esmu centies ka vien varu, nekadigi. ČIksa ir seksīga maziņā, par iedos nezinu, bet solis tuvak vieglam minetiņam tas ir noteikti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now