acido Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 Nē, iedarbīgākais veids, kā to izdarīt, ir barot cilvēkus ar alkoholu, kas šobrīd tiek ļoti veiksmīgi piekopts visā pasaulē. 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 Jā, bet ar alkoholu netiek piekopts verdzisms, kad cilvēkiem brutāli liek iet lasīt miežus, lai dzītu kandžu Un pēc tam Valdis paliek bagātāks no tā a narkotiku bizness, uhh.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 pass around a peace joint 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 Šis šobrīd ir visiedarbīgākais veids kā cilvēkus pataisīt par bezsmadzeņu lellēm. Latvieši jau vairākus gadus ir bezsmadzeņu lelles 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 labāk legalizēt prostituciju. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/395135-alkoholisms_latvija_sasniedzis_vel_nebijusus_apmerus Kapēc bongotājus nemet palātās? vīraka magnātus neskaitam :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 (edited) Par laimi lielākā daļa no tiem alkāniem ir uz kādiem 30-60 gadiem, nevis jaunieši. Tagad, kad kurītāji ir 100x vairāk nekā PSRS laikā, tā dzeršanas statistika varētu uzlaboties. Jo vairāk cilvēki kurīs, jo mazāks būs alkoholiķu skaits. Edited October 10, 2011 by acido 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 Par laimi lielākā daļa no tiem alkāniem ir uz kādiem 30-60 gadiem, nevis jaunieši. Tagad, kad kurītāji ir 100x vairāk nekā PSRS laikā, tā dzeršanas statistika varētu uzlaboties. Jo vairāk cilvēki kurīs, jo mazāks būs alkoholiķu skaits. 20 years, but still dumb as a fucking rock.... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 Vismaz es neuzskatu citus par stulbiem tikai tāpēc, ka mans viedoklis atšķiras no viņu. Un ko es tādu nepareizu pateicu, kas tev liek mani uzskatīt par pilnīgi stulbu ? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 Domā vairāk ka tas ko tu dari ir labi. Vairāk mētājies ar nepamatotu statistiku, paņemtu no zila gaisa. Well, u know... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 Dažas lietas no tām, ko es daru ir labas, dažas - sliktas. Kā jau visi cilvēki. Bet vienu gan es zinu - kurīšana nav slikto lietu sarakstā. Tieši par kādu nepamatotu statistiku tu runā ? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 aj huinju te jus runajat... kas gribēs tas kuris kas gribēs tas nekurīs un nav ko te dirst. tā sūda dekriminalizācija neko nemainīs. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aly and Fila Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 Vismaz es neuzskatu citus par stulbiem tikai tāpēc, ka mans viedoklis atšķiras no viņu. Un ko es tādu nepareizu pateicu, kas tev liek mani uzskatīt par pilnīgi stulbu ? dēļ tā, ka tev sigā ir "zāle" jau vien. varētu non-stop`ā mest mīnusus! 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 Haha, labs iemesls. 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 haha, smadzenes jau esi nopīpējis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 meiģināšu palūgt lai atņem tev admin tiesības. bišk pa stulbu esi priekš viņām. marihuāna - atstāj īslaicīgu iespaidu uz smadzenēm aka uztveri, bez bojājumiem. neatiecas un 5 un vairāk gadus lietojušiem, kam marihuāna ir izraisijusi dopomīna tūkumu un radijusi atkarību. niecīgā dūmu deva, kas tiek ievilkta nenodara nekādu nozīmīgu plaušu bojājumu. alkohols - spēcīgi bojā aknas, noārda smadzeņu šūnas uzreiz ar lietošanu. tapēc bieži nevar atcerēties, kas notika iepriekšējā vakarā - jo jaunās šūnas, kas to reģistrēja ir nokautas. alkohols dod ceļu agresivitātei, depresijai. rūdīts dzērājs vai pirmā reize - alkoholu var "pārdozēt" un saindēties jebkurā brīdī. kamēr zāli var pīpēt 5 gadus katru dienu un neparādīt nekādus/niecīgus negatīvos simptomus, ar alkoholu visticamāk būs iestājusies smagi/nāvējoši aknu bojājumi un smadzeņu "atrofēšanās". velaizvien liekas, ka nevar salīdzīnāt? Hypocrite much? ps. laikam parīt, kad būs brīvdiena un ja būs lietains laiks, jāpsēž un jāpalasa kaut kādi nopietnāki raksti par visu šito padarīšanu, savādāk 5 gadus no vietas šito topiku lasot varētu saķert smadzeņu audzēju. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 (edited) haha, smadzenes jau esi nopīpējis? idiots esi ? Edited October 11, 2011 by acido 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 idiots esi ? Un pie tam agresīvs palicis... 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 Ne jau es sāku pirmais dirsties, tā kā nez kurš gan te ir agresīvs. 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 Idiots esi tu, jo centies pārliecināt cilvēkus par to, ka zāles pīpēšana nav nekas kaitīgs un nekas traks. Un, protams, tā nav slikta lieta. Man vnk smiekli nāk par tevi, ka tu savos 20 gados nespēj normāli, saprātīgi domāt. Atbildi man lūdzu uz pāris jautājumiem: 1) Cik ilgi tu pīpē zāli? 2) Kas tajā ir labs? Tas palīdz tev ātri kļūt laimīgam un aizmirst ikdienišķās bēdas? 3) Tu vnk esi dīkdienis un nespēj atrast labāku laika nosišanas veidu? 4) Kā tu uzskati - Kā tavu veselību tas ietekmēs nāktonē? 5) Ko par to saka tavi vecāki?(jo pēc tavām izrunām, vecākiem tu taču arī esi apstāstijis to, ka zāle nav nekas slikts) Vai viņi lepojas ar to, ka ir izaudzinājuši zāles pīpētāju? Vai arī tu esi viens no tiem tipiem, kuri stāsta cik zāle ir laba, bet īstenībā ir bail pateikt to vecākiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 Teddy tas taču ir retorisks jautājums, nu tas pēdējais? Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 Man, savukārt, nāk smiekli par to, ka jūs iespaidojaties no 100 gadus veciem, nepareiziem stereotipiem. 1)3 gadus. 2)Nesaku, ka tajā ir kaut kas baigi labs. Zaļais palīdz relaksēties. Uzkurījot kaut kā pamainās domu process, kas liek paskatīties uz daudzām lietām no citas puses. Bieži vien sanāk aizdomāties par lietām, kuras skaidrā pŗatā tie palaistas garām, nu ideju saprati. Kas tur slikts ? 3)Kapēc gan es to nevarētu darīt, ja tas man netraucē darīt to, ko esmu ieplānojis ? Ko tu domā, ka es uzkurīju un tad tupīju sienā 3 stundas ? Vienkārši ir interesantāk darīt ikdienas lietas. 4)Noteikti tas plaušām nenāk par labu. Ja izaudzēšu vēzīti, tad visticamāk tas būs no tabakas, nevis kā cita. 5)Jā, esmu to pateicis un par to nekaunos. Priecīgi jau viņi nav, bet īpaši neko arī nesaka, redzot, ka nekas slikts ar mani nenotiek. Vienkārši jāsaprot, ka tas nav visiem domāts. Ja jums tas nepātīk, tad vienkārši varbūt nevajag bez reāla pamatojuma nodirst visus, kas to dara. 3 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 zaljais nevienam nav neko nodariijis , tad jau labaak aizliegt alkoholu (iznjemot alu ) 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 Hypocrite much? nope. tapēc es rakstiju nekādus/NIECĪGUS. visticamāk, ka izraisīs tikai atkarību (pietam neko nopietnu), kas tāpat nebojās organismu tik ļoti kā alkohols. vienkārši smadzenes tāpat kā ar visām vielām, kas makslīgi palielina dopomīnu, sāks samazināt īstā dopomīna ražošanu, kas smazinās "laimes" sajūtu un tā radīs atkarību. no crystal meth var dabūt 12 reižu lielāku dopomīna devu par to ko dabīgi spēj saražot smadzenes. marihuāna pat tuvu šim skaitlim netiek. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 Teddy tas taču ir retorisks jautājums, nu tas pēdējais? Nē, tas bija rektorisks jautājums! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts