HaiZivS Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 Nu, ko, kāds laiciņš, kopš te pēdējo reizi rakstiju ir pagājis. Ganjau noprotat, ka šoreiz tēma gorzīsies ap xb komandu, ko es vēlētos iegūt papildus savam komplektam. 1. Katru dienu ir pāris mēsli, kuri ielien pubā, dažreiz reportēju, dažreiz palūdzu kadam citam izbanot, dažreiz vienkārši izkikoju(jo esmu pamanijis, ka reports isti nevienu neinteresē), bet viņi atgriežas ar citiem nikiem, un tad tev atkal japatērē dārgais laiks vērojot, kas un kā. 2. Ir atvēries jaunais gungame serveris, kurā esmu ,laikam biežākais viesis, tur gandrīz katru mapi ir kāds, kas griež ar komplektu. *Cik saprotu visiem, kam acc ir puba, tas ir arī iekš gg. 3. Par pieredzi nevaidzētu uztraukties, jo tā man ir diezgan liela (Nevaig uzreiz atcerēties par gadijumu ar Chu, kuru aizstāvēju) Tas bija sen un nav noticis . Tā ari varētu būt vienīgā kļūda, ko esmu gign spēlējot pieļāvis, novērtējot kādu par augstu. Nu tā - savu esmu pateicis, tagad jums jālemj http://stats.gign.lv/cs/player.php?id=1717 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 dienaszaglis->maarciks esmu par to lai mikado butu xb,jo ari es esmu biezhi on un ir daudz 4iteru, tad mes ar mikado spejam tik kikot,bet jau pec brizha ir ar citu niku atpakalj un nedarbi turpinas. un ja mikado ir foruma vinju ir viegli pasaukt lai ienak un palidz REC Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 miko jau var iedot xb,kapec ne... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 Rec, jo nav nekādu iebildu pret šo personu man. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maati Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 Mikado ta tik turpinat Rec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 mik a kapec tev ieprieksejo acc nonema? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaiZivS Posted October 5, 2011 Author Report Share Posted October 5, 2011 mik a kapec tev ieprieksejo acc nonema? wut ? uz HaizivS man, moš, regniks bija, tas arī viss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 kaut kur tu ar to haizivi biji admins un kaut ka iespiedies atminjaa, ka tas ir gigns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaiZivS Posted October 5, 2011 Author Report Share Posted October 5, 2011 kaut kur tu ar to haizivi biji admins un kaut ka iespiedies atminjaa, ka tas ir gigns. Baigi divaini ir tas, ka tu neesi viengais, kam tas ir iespiedies atmiņā, bet nē, man vairākos ļevos serveros uz tā nika ir bijis acc, bet gigna gan nē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dont^ Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 (edited) Nu xb ir forsha manta, iebildumu nav! Varesi rotaloties - kadu chiteru aprakt! Rec Edited October 6, 2011 by Dont^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted October 7, 2011 Report Share Posted October 7, 2011 uzliku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts